Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Bad Boys 4: Στον «πάγο» το πρότζεκτ μετά το χαστούκι τη βραδιά του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Bad Boys 4: Στον «πάγο» το πρότζεκτ μετά το χαστούκι τη βραδιά του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ

Bad Boys 4: Η στιγμιαία και απρεπής αντίδρασή του απέναντι στον Κρις Ροκ, φαίνεται ότι θα επηρεάσει την καριέρα του Γουίλ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ προσπαθεί να δείξει έμπρακτα, ότι μετάνιωσε για το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, αφού παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογράφου. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Όλα δείχνουν, πως η ανάρμοστη συμπεριφορά του Σμιθ στη βραδιά των Όσκαρ, θα έχει βαριές επιπτώσεις στα επόμενα πρότζεκτ του. Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η εταιρία Sony Pictures βάζει στον «πάγο» το Bady Boys 4 που ετοίμαζαν, με πρωταγωνιστή τον Σμιθ.

Bίντεο δείχνει τον Γουίλ Σμιθ να χλευάζει άνδρα με αλωπεκία – «Ελάτε, ήταν ένα αστείο»

Η ίδια πηγή ανέφερε, ότι ο ηθοποιός έλαβε την περασμένη εβδομάδα 40 σελίδες από το σενάριο του Bad Boys 4, μιας και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν οι κατάλληλες διαδικασίες, που χρειάζονται πριν τα γυρίσματα.

Παρόλα αυτά, «τώρα θα υπάρξει μια παύση, ας το πούμε για να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», γράφτηκε στο σχετικό δημοσίευμα. Μία λάθος κίνηση μερικών δευτερολέπτων που καταγράφηκε και προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο, φαίνεται πως απειλεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Γουίλ Σμιθ ως ηθοποιού. Μένει να μάθουμε τα αποτελέσματα από τη συνεδρίαση της Ακαδημίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις