Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Βουλωμένη αποχέτευση μπάνιου: Το πάμφθηνο υλικό που μπορεί να μας σώσει
PLUS

Βουλωμένη αποχέτευση μπάνιου: Το πάμφθηνο υλικό που μπορεί να μας σώσει

Βουλωμένη αποχέτευση μπάνιου: Μία εξαιρετική λύση

Μυρωδιά φρεσκοκομμένου ζεστού καφέ το πρωί. Με μία γουλιά ξυπνάμε! Αν, ας πούμε, ο νεροχύτης της κουζίνας δεν απορροφάει καλά το νερό και γεμίζει, ή αν η αποχέτευση της μπανιέρας, μετά από τα τόσα κουρέματα μέσα στο μπάνιο, δεν λειτουργεί πλέον καλά, τότε υπάρχει μία εξαιρετική λύση: αλεσμένος καφές.

Αναμείξτε τον αλεσμένο καφέ που απέμεινε στην καφετιέρα με υγρό σαπούνι για τα πιάτα και ρίξτε το μείγμα στην τρύπα του νιπτήρα ή της μπανιέρας και στη συνέχεια ρίξτε αρκετή ποσότητα βραστού νερού και αφήστε το για λίγη ώρα. Αυτός ο συνδυασμός θα καθαρίσει τέλεια την μπλοκαρισμένη αποχέτευση.

Ο αλεσμένος καφές απομακρύνει τα λίπη.

Ο καφές που περισσεύει μέσα στο φίλτρο της καφετιέρας είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό για το μεταλλικό στόμιο της αποχέτευσης του νεροχύτη ή της μπανιέρας. Αναμείξτε τον αλεσμένο καφέ με λίγο σαπούνι και τρίψτε το μείγμα στο στόμιο της αποχέτευσης αλλά και στην υπόλοιπη μπανιέρα ή νεροχύτη. Το μείγμα θα απομακρύνει απαλά όλη τη βρωμιά που έχει μαζευτεί. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό και θα έχετε ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις