Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οδηγός πάει να «πατήσει» αστυνομικό: Απίστευτο βίντεο από τις ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγός πάει να «πατήσει» αστυνομικό: Απίστευτο βίντεο από τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τοπικά ειδησεογραφικά Μέσα, όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός διαπίστωσε στο πλαίσιο ενός ελέγχου ότι το Dodge Challenger δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο λίγο έλειψε να τερματιστεί μια καταδίωξη στις ΗΠΑ, όταν ο οδηγός ενός σπορ αυτοκινήτου επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικό. Απόπειρα δολοφονίας εις βάρος ενός αστυνομικού σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Ο 24χρονος οδηγός ενός άσπρου χρώματος Dodge Challenger Hellcat απέκλινε εσκεμμένα από την πορεία του, με στόχο να παρασύρει έναν αστυνομικό. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο της κομητείας St. Tammary και καταγράφηκε από το κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη οχήματος το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με τοπικά ειδησεογραφικά Μέσα, όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός διαπίστωσε στο πλαίσιο ενός ελέγχου ότι το Dodge Challenger δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον οδηγό του οχήματος την ακινητοποίησή του. Ο 24χρονος αγνόησε την εντολή του αστυνομικού και, αφού βύθισε το πόδι στο γκάζι, τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικές αρχές σήμαναν την καταδίωξη του οδηγού, ενώ έστησαν και μια λωρίδα με καρφιά, ώστε να τον αναχαιτίσουν. Ούτε αυτό, όμως, δεν αποθάρρυνε τον οδηγό του Dodge Challenger ο οποίος όχι μόνο δεν έκοψε ταχύτητα, αλλά επιχείρησε να παρασύρει έναν αστυνομικό, ο οποίος φαίνεται πως γλίτωσε για μόλις λίγα εκατοστά. Λίγο αργότερα, ο 24χρονος έπεσε στην «τσιμπίδα» των αρχών, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες -μεταξύ άλλων- για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικού, παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά.

Car&Moto

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις