Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άλκης Καμπανός γήπεδο: Αθλητικός χώρος στην Ευκαρπία πήρε το όνομα του 19χρονου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλκης Καμπανός γήπεδο: Αθλητικός χώρος στην Ευκαρπία πήρε το όνομα του 19χρονου

Άλκης Καμπανός γήπεδο: Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, παρουσία της μητέρας και συγγενών του Άλκη Καμπανού.

Σε «Άλκης Καμπανός» μετονομάστηκε το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, παρουσία της μητέρας και συγγενών του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Την ονοματοδοσία έκανε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας ο οποίος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη.

Στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης αναφέροντας ότι η μητέρα του, εκπαιδευτικός είχε δουλέψει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας ενώ και ο ίδιος είχε ξεκινήσει το σχολείο από το 3ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας. «Θεωρούμε ότι η οικογένεια έχει μια σύνδεση με την περιοχή της Ευκαρπίας. Από εκεί και πέρα φτάσαμε στο σημείο να πούμε πια ‘όχι άλλη οπαδική βία. Το γήπεδο αυτό είναι δίπλα στον περιφερειακό.

«Να μάθουν στα παιδιά μας να είναι φίλαθλοι και όχι οπαδοί»

Χιλιάδες αυτοκίνητα θα περνούν κάθε μέρα από αυτό το σημείο και θα βλέπουν το όνομα του Άλκη. Έτσι δεν θα ξεχνάμε την πιο ακραία μορφή οπαδικής βίας. Ας είναι αυτή μια απαρχή για όλους όσοι έχουν θέση ευθύνης στην αυτοδιοίκηση, την κυβέρνηση να αναλάβουν εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα μάθουν στα παιδιά μας να είναι φίλαθλοι και όχι οπαδοί» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου μικρών παιδιών, ενώ στην τελετή ονοματοδοσίας παρέστη πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις