Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου για Πάτρα: «Να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι…”
LIFESTYLE

Καινούργιου για Πάτρα: «Να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι…”

Καινούργιου για Πάτρα: "Λύγισε" η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Τη συναισθηματική της φόρτιση δεν θέλησε να κρύψει η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Φυσικά, όλη η εκπομπή στήθηκε γύρω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τις εξελίξεις να οδηγούν στη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην Πάτρα όπου και μίλησε με λόγια καρδιάς μια γειτόνισσα της οικογένειας απευθυνόμενοι σαν γιαγιά στις γιαγιάδες των αδικοχαμένων κοριτσιών. «Αναρωτιέμαι αυτές οι γιαγιάδες γιατί δεν έκαναν τίποτα να σώσουν έστω ένα παιδάκι; Γιατί την αφήναν να τα κάνει αυτά τα πράγματα;» αναφώνησε η κυρία με σπαρακτική φωνή. Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου «έσπασε» και δάκρυσε για όσα άκουσε. «Αχ, είναι συγκλονιστικό. Η γυναίκα ουσιαστικά ρίχνει τις ευθύνες στην οικογένεια. Δηλαδή οι γιαγιάδες… Αν η μία, η άλλη τι έκανε;».

«Παιδιά, φανταστείτε να αποδειχθεί ότι γνώριζαν» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά»

H Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα προσωπικό σχόλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την τηλεοπτική της παρέα. «Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν έχω γίνει ακόμα μητέρα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάν».

«Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις επί 15 μέρες γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να….».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις