Ρούλα – Τατιάνα Στεφανίδου: Η συνέντευξη της μητέρας στο T-live

ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα – Τατιάνα Στεφανίδου: Η συνέντευξη της μητέρας στο T-live

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ρούλα - Τατιάνα Στεφανίδου: "Οι Αρχές πιστεύουν ότι η τετραπληγία του παιδιού ήταν αποτέλεσμα μιας απόπειρας δολοφονίας της από τη μητέρα της"

31.03.2022 | 12:51

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας μίλησε το πρωί της Πέμπτης 31/3 στο Happy Day η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-live, η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει καταπιαστεί με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είπε χαρακτηριστικά: «Οι αρχές έδωσαν έναν αγώνα δρόμου για να βρουν στοιχεία γιατί με ενδείξεις δεν μπορεί κάποιος να καταστεί κατηγορούμενος. Η αστυνομία έπρεπε να βρει στοιχεία για να δέσει την υπόθεση. Με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε τι στοιχεία έχει βρει η αστυνομία σε συνεργασία με τους επιστήμονες γιατρούς και ιατροδικαστές για να δέσει τον φόνο και να καταστεί η Ρούλα κατηγορούμενη…

Έναν χρόνο πριν έγιναν αυτά. Για να είμαστε ειλικρινείς, αν είχαν λειτουργήσει διαφορετικά, ίσως το Τζωρτζινάκι να μην είχε φύγει από τη ζωή. Ένας γιατρός πάρα πολύ ευαίσθητος, ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά ουσιαστικά. Ένας γιατρός που εργάζεται στη ΜΕΘ της Πάτρας, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από δυο θανάτους και ένα παιδί που το πήγε αυτή η μητέρα στο νοσοκομείο ενώ ήταν υγιέστατο, άρχισε να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά….

“Οι Αρχές πιστεύουν ότι η τετραπληγία του παιδιού ήταν αποτέλεσμα μιας απόπειρας δολοφονίας της από τη μητέρα της”

Ο γιατρός αυτός κατάλαβε ότι κάτι γίνεται και θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα στη μητέρα αυτή, άρχισε να τραβάει βίντεο το παιδί για να της δείχνει ότι η κόρη της είναι εκεί, χαμογελάει… Η Τζωρτζίνα, το λέω από την αρχή, ήταν ένα υγιές παιδί. Το πως έμεινε με εγκεφαλοπάθεια είναι ένας ακόμα γρίφος που ερευνούν οι αρχές. Εννοείται ότι οι Αρχές πιστεύουν ότι η τετραπληγία του παιδιού ήταν αποτέλεσμα μιας απόπειρας δολοφονίας της από τη μητέρα της αν σκεφτούμε τι πέρασε αυτό το παιδάκι».

«Πρόκειται για μια αλληλουχία γεγονότων. Όταν έφυγε η Μαλένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί απόρησαν. Τότε οι γονείς δεν ήθελαν να κάνουν ιατροδικαστική εξέταση. Η διευθύντρια του νοσοκομείου τους έπεισε να κάνουν ιατροδικαστική…» Τέλος, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι στην σημερινή της εκπομπή θα ακούσουμε την ίδια τη Ρούλα να μιλά (σε δηλώσεις που έκανε λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της) και να απαντά για τα φάρμακα. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του T-Live, ο τρόπος με τον οποίο απαντούσε στις ερωτήσεις πρόδιδε την ενοχή της.

Exit mobile version