Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Φορολοταρία Φεβρουαρίου 2022 ΑΑΔΕ: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε έως και 50.000 ευρώ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολοταρία Φεβρουαρίου 2022 ΑΑΔΕ: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε έως και 50.000 ευρώ

Πώς θα δείτε αν κερδίσατε έως και 50.000 ευρώ

Εγινε η κλήρωση της φορολοταρίας του Φεβρουαρίου, δείτε παρακάτω πώς θα δείτε αν κερδίσατε. Πρόκειται για τη δεύτερη κλήρωση της φορολοταρίας που γίνεται με το νέο σύστημα, το οποίο προβλέπει ότι ένας τυχερός θα κερδίζει το «χρυσό» έπαθλο των 50.000 ευρώ κάθε μήνα, ενώ πέντε ακόμα θα παίρνουν από 20.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, τα κέρδη των 556 τυχερών λαχνών κατανέμονται ως εξής:

1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ,

5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ,

50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ,

500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο χιλίων (1.000) ευρώ.

Φορολοταρία: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Μπορείτε να δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία Φεβρουαρίου μέσα από την παρακάτω διεύθυνση. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο, να επιλέξετε την κατηγορία «Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί» και να εισάγετε κωδικούς Taxisnet όταν ζητηθεί:

www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi

Δείτε εδώ όλους τους τυχερούς λαχνούς της φορολοταρίας Φεβρουαρίου και τα κέρδη:

forolotaria-febroyarioy

Πώς συμμετέχεις στην κλήρωση της φορολοταρίας

Με δεδομένο ότι για κάθε 1 ευρώ που καταναλώνεται με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, υπολογίζεται 1 λαχνός, αυτό σημαίνει ότι το μηνιαίο «ταβάνι» συμμετοχής είναι οι 10.000 λαχνοί ανά άτομο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ειδικά bonus συμμετοχών:

Σε περίπτωση που το ποσό που καταναλώνεται με χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής μέσα στο μήνα υπερβαίνει το 30%, 50% ή 70% του μηνιαίου εισοδήματος, οι λαχνοί διπλασιάζονται, τριπλασιάζονται ή τετραπλασιάζονται αντίστοιχα.

Πολίτες με ετήσιο, ατομικό, πραγματικό καθαρό εισόδημα, μικρότερο των 1.000 ευρώ καθώς και μη υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, απολαμβάνουν διπλάσιους λαχνούς για κάθε ευρώ που καταναλώνουν, αλλά χωρίς την περαιτέρω προσαύξηση αναλόγως του ποσοστού επί του μηνιαίου εισοδήματος που καταναλώνεται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής.

Οι λαχνοί κάθε συμμετέχοντα, προσαυξάνονται κατά 50% για κάθε προστατευόμενο τέκνο, όπως προκύπτει κατά περίπτωση από την κοινή ή χωριστή δήλωση εισοδήματος των γονέων.

Αντιθέτως, πολίτες με ετήσιο, ατομικό, πραγματικό καθαρό εισόδημα, ίσο ή μεγαλύτερο των 60.000 ευρώ, λαμβάνουν 1 λαχνό για κάθε ευρώ που καταναλώνουν, χωρίς τις προηγούμενες προσαυξήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις