Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Χρανιώτης – Κιμούλης: «Είναι ένας υπέροχος, δύσκολος συνεργάτης»
LIFESTYLE

Γιώργος Χρανιώτης – Κιμούλης: «Είναι ένας υπέροχος, δύσκολος συνεργάτης»

Γιώργος Χρανιώτης - Κιμούλης: Με αφορμή τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά κι αναφέρθηκε επίσης, στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

Με αφορμή τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Γιώργος Χρανιώτης τοποθετήθηκε σχετικά κι αναφέρθηκε επίσης, στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη. Όπως δήλωσε αρχικά, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», πιστεύει στη Δικαιοσύνη κι ελπίζει ότι τα θύματα θα δικαιωθούν, σε περίπτωση που οι κατηγορίες ισχύουν. «Ζούμε σε μία χώρα, που όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο η Δικαιοσύνη ακόμα λειτουργεί, θέλω να πιστεύω».

»Ευτυχώς, από πληροφορίες που έχω, οι δικαστές κι οι εισαγγελείς είναι πολύ σκληροί και ακριβοδίκαιοι άνθρωποι. Κι ο Φιλιππίδης κι ο Λιγνάδης είναι σημαντικοί καλλιτέχνες κι η αλήθεια είναι πως έχω απολαύσει παραστάσεις τους. Δεν έτυχε να συνεργαστούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε ο ηθοποιός για τον Κιμούλη

Στη συνέχεια, ανέφερε πως είχε ακούσει κάποια πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την «άγρια» συμπεριφορά του, όμως όχι κάτι επιλήψιμο. «Έχω ακούσει ότι ήταν σκληρός ο Φιλιππίδης, αλλά το “σκληρός” σαν επίθετο, δεν με τρομάζει. Εμένα αυτό που με ενοχλεί και μάλιστα πολύ, είναι η αγένεια κι η εξουσιολαγνεία», δήλωσε.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, ο ηθοποιός ανέφερε: «Με τον Κιμούλη έχω συνεργαστεί, είναι ένας υπέροχος, δύσκολος συνεργάτης. Όταν λέω δύσκολος, εννοώ απαιτητικός. Ο Γιώργος θέλει να πάρει από εσένα το καλύτερο. Από εμένα τουλάχιστον. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας, ήταν μια υπέροχη συνεργασία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις