Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Οι διακοπές στα χιόνια μετά τον θάνατο της Μαλένας

ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Οι διακοπές στα χιόνια μετά τον θάνατο της Μαλένας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: Εν μέσω των νέων δεδομένων και πληροφοριών που έρχονται στο φως και παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, μια νέα φωτογραφία προκαλεί αίσθηση.

30.03.2022 | 20:39

Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα της αλήθειας πλησιάζει προς το τέλος και τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στην Πάτρα για τον θάνατο των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Το βάρος της έρευνας στην παρούσα έχει πέσει στην Τζωρτζίνα που πέθανε τελευταία. Οι αναλύσεις για τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας που αναμένονται τις επόμενες μέρες κρατούν το θέμα της Πάτρας στην κορυφή της επικαιρότητας.

Και εν μέσω των νέων δεδομένων και πληροφοριών που έρχονται στο φως και παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, μια νέα φωτογραφία της οικογένειας μετά τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού της Μαλένας, προκαλεί αίσθηση. Η φωτογραφία φέρεται να έχει τραβηχτεί λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας και απεικονίζει τους γονείς μαζί με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στα χιόνια να απολαμβάνουν τον ήλιο. Η φωτογραφία έχει ποσταριστεί στον λογαριασμό στο Facebook του πατέρα Μάνου Δασκαλάκη. Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων όσον αφορά τη μετάφραση της αιτίας θανάτου της Μαλένας, επιμένει ότι το εύρημα είναι συμβατό με ασφυξία. Ο Γ. Λέων σε νέα ανάρτησή του λέει ότι ήταν άστοχη η “μετάφραση” που δόθηκε στην “κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων” και ότι το παιδί δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Αντιθέτως, υποστηρίζει ότι το εύρημα αυτό είναι συμβατό με ασφυξία και επισυνάπτει απόσπασμα από σχετική βιβλιογραφία.

Exit mobile version