Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λέων – τρία παιδιά Πάτρα: «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα»
ΕΛΛΑΔΑ

Λέων – τρία παιδιά Πάτρα: «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα»

Λέων - τρία παιδιά Πάτρα: Την πεποίθηση ότι τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει εξέφρασε ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Αθηνών, Γρηγόρης Λέων.

Την πεποίθηση ότι τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει εξέφρασε ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Αθηνών, Γρηγόρης Λέων, ακούγοντας την είδηση της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Ρούλας Πισπιρίγκου. «Να σας είμαι ειλικρινής. Από την αρχή που ασχολήθηκα με την επιστήμη, πιστεύω ότι όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο», τόνισε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Κάποιοι συνάδελφοι βγήκαν μπροστά έκαναν τη δουλειά τους και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο και υπάρχουν άνθρωποι που εξιχνιάζουν όλα αυτά τα θέματα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε και στην ουσία κεταμίνη που εντοπίστηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας. «Είναι πολλά που γίνονται και δεν λέγονται. Η επιστήμη μας είναι λίγο ευαίσθητη γιατί σημασία έχει το αποτέλεσμα. Η κεταμίνη που έχει αναφερθεί δημόσια, είναι μάλλον η ουσία, το αναισθητικό που δεν ήταν μέσα στο θεραπευτικό σχήμα της μικρής. Πρέπει να δούμε σε τι συγκεντρώσεις βρέθηκε στο παιδί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις