Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη αποβολή: «Δεν ήθελα να το συζητήσω καθόλου»
LIFESTYLE

Μενεγάκη αποβολή: «Δεν ήθελα να το συζητήσω καθόλου»

Μενεγάκη αποβολή: Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που διένυσε πριν μερικά χρόνια.

Για την περιπέτεια της υγείας του ράπερ, Φέντεζ, συζύγου της Κιάρα Φεράνι, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Δευτέρας. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έθιξε το ζήτημα της δημοσιότητας, που έχει λάβει το πρόβλημα υγείας του Φέντεζ, διερωτώμενη, πώς μπορεί το ζευγάρι και ασχολείται με τα social media, μια τόσο δύσκολη στιγμή. Με αφορμή αυτό, η ίδια έφερε ως παράδειγμα, τον εαυτό της και την αποβολή που είχε πριν από αρκετά χρόνια. Πιο αναλυτικά, η Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος… Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια, λέγοντας: «Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις