Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λίλι Κόλινς – Emily in Paris: Η αποκάλυψη της ηθοποιού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λίλι Κόλινς – Emily in Paris: Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Λίλι Κόλινς - Emily in Paris: Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Netfiix.

Η σειρά του Netflix, «Emily in Paris» που σύστησε στο κοινό τον παριζιάνικο τρόπο ζωής και γνώρισε τεράστια επιτυχία, αποδείχθηκε μεγάλη «ταλαιπωρία» για την πρωταγωνίστρια, Λίλι Κόλινς. Καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» η ηθοποιός που έγινε κι ευρέως γνωστή, μετά τη συμμετοχή της στη σειρά, ομολόγησε πως μπορεί τα σικ σύνολα και τα εντυπωσιακά παπούτσια, που φοράει στη σειρά η ηρωίδα της, να «αρέσουν», όμως στην ίδια δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα!

Όπως αποκάλυψε, το τελευταίο διάστημα των γυρισμάτων, έφτασε να μην μπορεί να περπατήσει, λόγω των αναρίθμητων ζευγαριών με τακούνια, που χρειάστηκε να φορέσει για τις ανάγκες της σειράς. Όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής της εξέφρασε το αίτημα του τηλεοπτικού κοινού να ταξιδέψει η «Έμιλι» και σε άλλες πόλεις εκτός από το Παρίσι, η ηθοποιός εξήγησε πως θα το ήθελε πάρα πολύ, αλλά φοβάται ότι δεν θα μπορούσε καν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

«Πήγαινα κάθε εβδομάδα σε ποδολόγο»

«Ειλικρινά, θα γυρνούσα όλο τον κόσμο έτσι, αν μπορούσα. Αλλά πραγματικά, θέλω μόνο ένα πράγμα. Να πηγαίνω σε δρόμους που μπορώ να φοράω φλατ παπούτσια, γιατί με τα τακούνια… Θέλω να πω, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο επίπονο είναι αυτό στο Παρίσι. Κυριολεκτικά, πήγαινα κάθε εβδομάδα σε ποδολόγο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Λίλι Κόλινς εξήγησε στη συνέχεια, πως στο Παρίσι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς τα πεζοδρόμια είναι λιθόστρωτα και το να φοράς τακούνια είναι ακόμα πιο επώδυνο. «Όλα τα πεζοδρόμια είναι λιθόστρωτα. Χρειάζεται να φοράω ειδικούς πάτους σε κάθε μου ζευγάρι παπούτσια. Δεν κάνω πλάκα. Νιώθω σαν γριά», σχολίασε η τηλεοπτική «Έμιλι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις