Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: Συμβουλές «αποτοξίνωσης»
LIFESTYLE

Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: Συμβουλές «αποτοξίνωσης»

Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: Ο γνωστός ηθοποιός προτρέπει τους followers του να ξεκινήσουν τη νηστεία - Δείτε την ανάρτησή του

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης υποδέχτηκε την άνοιξη και έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει επιλέξει πλέον, έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media και έδωσε συμβουλές στους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, ο ίδιος φαίνεται να φορά ένα ψάθινο καπέλο, ενώ βρίσκεται δίπλα σε ένα μαγευτικό τοπίο και να απολαμβάνει τη λιακάδα.

Η Δέσποινα Μοίρου αποκαλύπτει: «Έφαγα bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά»
Στη λεζάντα της δημοσίευσής του συμβουλεύει τους φίλους του να ξεκινήσουν τη νηστεία, προκειμένου να αυτοαποτοξινωθούν.

«Άνοιξη. Άνοιξη… Όλη η Φύση το γιορτάζει. Ας συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή τη γιορτή, έστω με μία βόλτα, σε ένα βουνό ή σε ένα ποτάμι ή σε μία παραλία ή ακόμα και στο παρκάκι της γειτονιάς μας. Μετά την κλεισούρα του χειμώνα, ο Ήλιος αυτή την εποχή είναι θεραπευτικός. Την Άνοιξη επίσης (όπως και το φθινόπωρο), πραγματοποιείται ένα θαύμα μέσα στο ίδιο μας το σώμα: η αυτοαποτοξίνωση. Ας γίνουμε σύμμαχοι του εαυτού μας και ας το βοηθήσουμε, χωρίς να το φορτώνουμε με “βαριά”, δύσπεπτη διατροφή.

Όσοι νηστεύουν ήδη για θρησκευτικούς λόγους (η μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής που κρατάει μέχρι την Ανάσταση), γνωρίζουν τα πνευματικά αλλά και τα σωματικά οφέλη της νηστείας. Για τους υπόλοιπους είναι μία ευκαιρία Τώρα να ακολουθήσουν μια νηστεία χωρίς κρέας και γαλακτοκομικά, μιας και πολύ εύκολα βρίσκεις νηστίσιμα ήδη παντού – σε εστιατόρια, καφετέριες, πιτσαρίες, μέχρι και σε σουβλατζίδικα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας για όσες μέρες αντέξετε (έστω και για μία εβδομάδα), έτσι θα του δείξετε ότι τον αγαπάτε και ότι σέβεστε την προσπάθειά αυτοκαθαρισμού και αυτοαποτοξίνωσης που κάνει. Γιατί, αν δεν αγαπήσουμε κι αν δεν σεβαστούμε πρώτοι εμείς τον εαυτό μας, από ποιόν περιμένουμε να το κάνει;», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις