Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 25/3: Στις λεπτομέρειες κρίνεται το αποτέλεσμα
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 25/3: Στις λεπτομέρειες κρίνεται το αποτέλεσμα

MasterChef 6 trailer 25/3: Ποιος παίκτης θα κερδίσει και δεν θα αποχωρήσει σήμερα;

Η αγωνία στο κόκκινο χθες για κόκκινους και μπλε, οι οποίοι ανέμεναν με αγωνία τη βαθμολογία των κριτών για την ομαδική δοκιμασία. Ποια ομάδα κέρδισε χθες 24/3, ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το MasterChef και ποιοι δεν κινδυνεύουν; Αντιμέτωποι με το πόρισμα των κριτών βρέθηκαν χθες οι δύο ομάδες του Masterchef με τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη να τους ανακοινώνουν τις βαθμολογίες για τα πιάτα τους. Για μία ομάδα η νίκη αποδείχθηκε γλυκιά, ενώ για την άλλη τα νέα ήταν δυσάρεστα.

Γλυκό φινάλε είχε η χθεσινή ομαδική δοκιμασία καθώς οι μπλε με το εξαιρετικό κανταΐφι του Σταύρου απέσπασαν δύο δεκάρια και δύο εννιάρια -συνολικά 38/40- και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα με αρχηγό το Νικήτα. Στην ίδια κατηγορία οι κόκκινοι πήραν 28/40. Αμέσως μετά ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στην αρχηγό της κόκκινης ομάδας, την Ελπίδα το πλεονέκτημά της, που δεν ήταν άλλο από το να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μάριος και Γιάννος έχουν ασυλία

Η αρχηγός αυτοπροτάθηκε εξηγώντας το λόγο: “Έπρεπε να πω όχι στο γιαούρτι όταν έπεσε η πρόταση της Καλλιόπης, γιατί εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το άκουγα το γιαούρτι σαν υλικό για τα γλυκά, οπότε αυτό είναι δική μου απόφαση, άρα και η συνέπεια είναι και δικό μου πρόβλημα. Υπήρχαν πολλά πράγματα που μου ξέφυγαν. Απλά τα μαθηματικά…”, είπε από την πλευρά της η νεαρή μαγείρισσα.

Στη συνέχεια ακολούθησε διαδικασία ασυλίας, από την οποία εξαιρέθηκε ο Γιάννος, που έχει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας. Σε αυτή όλοι οι μάγειρες της κόκκινης ομάδας, πλην της Ελπίδας και του Γιάννου, έπρεπε να δοκιμάσουν και να αναφέρουν τις ονομασίες των μπαχαρικών που δοκιμάζουν. Οι δύο που ξεχώρισαν για τις γνώσεις τους ήταν ο Μάριος και ο Τζόναθαν, οι οι οποίοι μονομάχησαν ενώπιον των κριτών για την ασυλία. Το πιάτο που “έκλεψε” την παράσταση ήταν του Μάριου. Ο 25χρονος μάγειρας, αν κα δεν κινδυνεύει με αποχώρηση, κατέρρευσε κλαίγοντας στην κάμερα του Masterchef. Όπως είπε του λείπει ο φίλος του και στήριγμά του στον διαγωνισμό, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις