Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 spoiler αποχώρηση 25/3: Ποιος παίκτης θα φύγει;
LIFESTYLE

MasterChef 6 spoiler αποχώρηση 25/3: Ποιος παίκτης θα φύγει;

MasterChef 6 spoiler αποχώρηση 25/3: Νέο απαιτητικό επεισόδιο έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Νέο επεισόδιο αποχώρησης στο MasterChef θα δούμε σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μάλιστα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες όπως βλέπουμε και στο trailer που κυκλοφορεί και περιμένουμε να δούμε ένα πολύ καλό επεισόδιο, με πολλή πίεση, νεύρα, αψιμαχίες. Φυσικά στο τέλος θα έχουμε και μαγειρική με τρείς παίκτες από την Κόκκινη ομάδα να παλεύουν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ελπίδα η οποία πήρε πάνω της την ήττα της ομάδας τη και παρότι θα μπορούσε να υποδείξει κάποιον άλλον όπως άλλωστε έχει γίνει φέτος ξανά! Αυτός που δεν θα μαγειρέψει είναι ο Μάριος που κέρδισε την δοκιμασία με τα μπαχαρικά και απέκτησε ασυλία, αλλά και ο Γιάννος ο οποίος έχει την κάρτα ασυλίας.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Οι δύο παίκτες που θα βγούνε από την διαδικασία της ψηφοφορίας καθώς και η Ελπίδα θα είναι αυτοί που θα κληθούν να αντιγράψουν το πιάτο του σεφ Γιώργου Παπαδόπουλου που είναι και ο σημερινός καλεσμένος. Σύμφωνα με τα spoilers φαίνεται ότι παρέα στην Ελπίδα θα μονομαχήσουν η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν.

Τώρα ποιος παίκτης θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Αν το spoiler είναι σωστό, ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι η Ελπίδα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις