Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για συναυλία ειρήνης: Ακρίτα και Αγγελάκας αντιδρούν στο ποστ
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για συναυλία ειρήνης: Ακρίτα και Αγγελάκας αντιδρούν στο ποστ

Αντιδράσεις στο Twitter

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό την «συναυλία ειρήνης» και ορισμένους από τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν, προκαλώντας με την σειρά του σχόλια στο twitter.

«Στη συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν (είναι) απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής», γράφει ο γιος του πρωθυπουργού.

Στάθης Καλύβας: Γιατί οι καλλιτέχνες στη «συναυλία ειρήνης» μας φλομώνουν στην υποκρισία

«Πάντως για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε.»

Τι έγραψε η Ακρίτα

O θρασύτατος γιος του εν ενέργεια πρωθυπουργού της Ελλάδας, στα 20 του χρόνια χλευάζει και απαξιώνει τεράστιες καριέρες όπως του Νταλάρα, της Τσανακλίδου, του Μητσιά, του Δεληβοριά, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Γλυκερίας, της Τσαλιγοπούλου, Πουλικάκου, και άλλων.
Προφανώς μέχρι Ρουβά και Μόνικα φτάνει ο νεαρός. Τόσος είναι.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις