Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου

Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει ορατές και αθέατες στιγμές της παραπολιτικής μας επικαιρότητας.

Πρόσκληση για έναν αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ απηύθηνε ο αρχηγός μπάσκετ της ομάδας των γαλάζιων Γιάννης Κεφαλογιάννης προς τον αντίστοιχο αρχηγό της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστα Ζαχαριάδη. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στο παρκέ. Μάλιστα, από ό,τι μαθαίνω, η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετρά ήδη την πρώτη της απώλεια, αφού ο αρχηγός Κώστας Ζαχαριάδης έχει πρόβλημα στον μηνίσκο, ωστόσο είναι κοντά στην ομάδα στο οργανωτικό κομμάτι.

Τα εύσημα απηύθηνε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης σε μια υπάλληλο του ΕΦΚΑ, που ενήργησε τάχιστα για να απονεμηθεί η σύνταξη σε μια γυναίκα που είχε ταλαιπωρηθεί στην έναρξη της διαδικασίας  Όπως έγραψε σε σχετική του ανάρτηση ο υπουργός Εργασίας, μόλις έμαθε την περίπτωση επικοινώνησε τηλεφωνικά με την συγκεριμένη υπάλληλο. «Στο πρόσωπό της συγχαίρω φυσικά και πολλούς άλλους ευσυνείδητους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, οι οποίοι μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων δυσκολιών, δικαιώνουν τον όρο δημόσιος λειτουργός σε πολλά επίπεδα».

Αληθεύει;

Αληθεύει ότι στις επικείμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, δεν θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα ο δειυεθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός;  Αν είναι έτσι, ο κ. Ρωμανός θα συνεχίσει τα διευθυντικά του καθήκοντα αλλά και την οργάνωση όλων των σόσιαλ μίντια.

 

Κατάργηση

Δεν θα ισχύει πια το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους από τον επόμενο μήνα όπως ανακοίνωσε μεσω τηλεοπτικής της συνέντευξης η υφυπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα και κατόπιν επιβεβαίωσε και ο υπουργός Θάνος Πλεύρης . Μάλλον σφυρίζουμε την λήξη της πανδημίας ή κάνω λάθος;

 

Μπήκε στον στίβο

Στον εργασιακό στίβο μπήκε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που έπιασε δουλειά στην εταιρεία Μακεδονικός Χαλβάς. Ο Κώστας Σαμαράς, από ό,τι λένε οι πληροφορίες, έχει επιδείξει εξαιρετικές ικανότητες και δείχνει να έχει μεγάλες προοπτικές. Άντε καλή αρχή και καλύτερη συνέχεια.

Την έκλεψαν

Θύμα διάρρηξης έπεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και μάλιστα ανήμερα των γεννεθλίων της. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στα σόσιαλ μίντια, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία από το σπίτι «αυτό είναι το γραφείο του σπιτιού μου στην Αθήνα μετά από μια επιτυχημένη επιδρομή κλεφτών. Δώρο γενεθλίων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις