Χέρι καρχαρία: Η δραματική υπόθεση γυναίκας από τη Μεγάλη Βρετανία

ΚΟΣΜΟΣ

Χέρι καρχαρία: Η δραματική υπόθεση γυναίκας από τη Μεγάλη Βρετανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χέρι καρχαρία: Η σηψαιμία που υπέστη από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας άφησε τη γυναίκα με ένα χέρι-καρχαρία.

24.03.2022 | 18:36

Μια νεαρή γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία απέμεινε με ένα χέρι που μοιάζει με καρχαρία έπειτα από μια πρωτοποριακή επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη για να σώσει τη ζωή της από τη σηψαιμία. “Δεν ήξερα ότι το χέρι μου θα μοιάζει τελικά με το κεφάλι καρχαρία, μέχρι που οι γιατροί το έβγαλαν από το στομάχι μου” λέει η 34χρονη Σάντι Κεμπ, μιλώντας στη βρετανική The Mirror. Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok κι έγινε ήδη viral συγκεντρώνοντας περισσότερα από 75 εκατ. Views, η νεαρή γυναίκα μιμείται τον καρχαρία με το παραμορφωμένο χέρι της. Τα περασμένα Χριστούγεννα, η Σάντι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου με έντονο πόνο στα νεφρά.

Αυτός είναι ο 35χρονος που κατασπάραξε ο καρχαρίας -Τον έκοψε στα δύο, σοκάρει το βίντεο

Από την επέμβαση αφαίρεσης της πέτρας στο νεφρό, η μητέρα δυο παιδιών έπαθε σηψαιμία και οι γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν τα δάχτυλα για να της σώσουν τη ζωή. Την έβαλαν σε τεχνητό κώμα για 11 μέρες και της έραψαν το ακρωτηριασμένο χέρι μέσα στην κοιλιά της για να αιματώνεται. “Το κοίταξα για πρώτη φορά και κούνησα αυτό που κάποτε ήταν ο αντίχειράς μου και είπα: Ουάου, μοιάζει με καρχαρία” λέει η Σάντι για την 1η φορά που είδε το χέρι της.

Χιούμορ και αισιοδοξία

Ευτυχώς, η 34χρονη μητέρα δέχτηκε το πάθημά της με χιούμορ και αισιοδοξία και πλέον έχει το κουράγιο να κάνει αστεία με το παραμορφωμένο χέρι της μπροστά στην κάμερα. Τα βίντεό της γίνονται viral στα social media και οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα της εκφράζουν τη συμπαράστασή τους, θαυμάζοντας, ταυτόχρονα το κουράγιο και την αντοχή της στις κακοτυχίες της ζωής.

Το άσχημο είναι ότι φαίνεται πως η περιπέτεια της υγείας της δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οι γιατροί μάλλον θα χρειαστεί να ακρωτηριάσουν και το άλλο της χέρι, αλλά και τα δυο της πόδια κάτω από τα γόνατα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Peterborough Today. Μάλιστα, η 34χρονη μητέρα 2 παιδιών πρόσφατα έχασε τη δουλειά της στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, ενώ φοβάται ότι ίσως χάσει και το σπίτι της, το οποίο της είχε παραχωρήσει η Πρόνοια έπειτα από το διαζύγιό της που την εξάντλησε οικονομικά.

@sadiessepsisjourney #sepsisshark #sepsissurvivor #warrior #strongwomen #keepsmiling #keepswimming ♬ original sound – Sadie Kemp
Ετικέτες
Exit mobile version