5χρονη προσφυγοπούλα – τροχαίο: Μυστήριο δυστύχημα στην Ιταλία

ΚΟΣΜΟΣ

5χρονη προσφυγοπούλα – τροχαίο: Μυστήριο δυστύχημα στην Ιταλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

5χρονη προσφυγοπούλα - τροχαίο: Η 5χρονη Taia έχασε τη ζωή της ενώ ο 16χρονος εξάδελφός της νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα

24.03.2022 | 11:57

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο στην Ιταλία βρήκε μια 5χρονη προσφυγοπούλα από την Ουκρανία. Η 5χρονη Taia, που αναγκάστηκε να φύγει από την Ουκρανία με την οικογένειά της λόγω της εισβολής του Πούτιν, έφθασε στο Κροτόνε της Ιταλίας με τη μητέρα της Luda πριν από ένα μήνα Η μικρή ήταν βόλτα έξω μαζί με τον 16χρονο εξάδελφό της και μια φίλη του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος τους παρέσυρε. Η 5χρονη Taia έχασε τη ζωή της ενώ ο 16χρονος εξάδελφός της νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο 18χρονος οδηγός εσκεμμένα έπεσε πάνω στον 16χρονο. Συνελήφθη χθες με εντολή τοπικού δικαστή και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η έρευνα της ιταλικής αστυνομίας επικεντρώνεται στο εάν ο 18χρονος έπεσε επίτηδες πάνω στον 16χρονο, σύμφωνα με την Corriere. Εικάζεται ότι ο 18χρονος γνώριζε το αγόρι και τη φίλη του, η οποία ήταν επίσης 16 ετών και η αστυνομία εξετάζει τώρα αν πρόκειται για προσωπική διαμάχη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή στην πόλη Cantorato. Οι δύο 16χρονοι έφυγαν από μια αγροικία – όπου εργάζεται η θεία της μικρής και όπου φιλοξενείται η οικογένεια των Ουκρανών για να πάνε μια βόλτα, έχοντας μαζί τους την Taia. Καθώς περπατούσαν ο ένας πίσω από τον άλλον σε έναν δρόμο, έπεσε επάνω τους ο 18χρονος.

Exit mobile version