Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία σε τράπεζα στο Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία σε τράπεζα στο Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Ληστεία σε τράπεζα στο Παλαιό Φάληρο: Υπενθυμίζεται ότι ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας και στη Νέα Σμύρνη λίγες ημέρες πριν

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 9:10 το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Αγίου Αλεξάνδρου και Θέτιδος στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας προσποιούμενος τον πελάτη, κατευθύνθηκε στο ταμείο και τότε έβγαλε ένα πιστόλι. Ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν εκείνη τη στιγμή.

«Κινηματογραφική» διάρρηξη – Σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι σπιτιού πατώντας σε ένα κάγκελο

Στη συνέχεια και πάντα με την απειλή του όπλου ανάγκασε να του ανοίξουν την έξοδο κινδύνου για να διαφύγει από εκεί. Σε κοντινή απόσταση φαίνεται ότι τον περίμενε συνεργός του με μοτοσικλέτα, με την οποία και διέφυγαν από το σημείο. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, ενώ οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας και στη Νέα Σμύρνη λίγες ημέρες πριν, όταν άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και άρπαξε μετρητά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις