Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ουκρανία – πόλεμος: Η φωτογραφία που συγκλόνισε την Ελένη Μενεγάκη
LIFESTYLE

Ουκρανία – πόλεμος: Η φωτογραφία που συγκλόνισε την Ελένη Μενεγάκη

Ουκρανία - πόλεμος: Η παρουσιάστρια σχολίασε μία φωτογραφία με μία μητέρα από την Ουκρανία, που θηλάζει το μωρό της

Με αφορμή τις τελευταίες εικόνες, που έρχονται από την Ουκρανία και τα θύματα των βομβαρδισμένων περιοχών, η Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε τις δικές της σκέψεις στον αέρα της εκπομπής της. Σε μία συζήτηση, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζονται τα αυτοάνοσα νοσήματα η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στο κοινό και είπε: «Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό, καλώς ή κακώς, αυτά που διαβάζουμε στα sites και τις ειδήσεις που ακούμε από τις ενημερωτικές εκπομπές είναι πολύ δυσάρεστα πράγματα. Πολύ σκληρά. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Δεν σας φορτίζουν; Εγώ δεν μπορώ ώρες-ώρες με αυτά που παρακολουθώ. Δεν χρειάζεται να συμβαίνουν πράγματα μέσα στο σπίτι σου για να περνάς στενοχώρια ή για να αγχώνεσαι. Μπορεί να αγχώνεσαι και για άλλους ανθρώπους.

Μπορείς να στενοχωριέσαι για άλλους ανθρώπους κι ας μην τους ξέρεις. Ας μην είναι μέσα στην οικογένειά σου. Εγώ νομίζω ότι καθημερινά παίρνουμε και ρουφάμε στενοχώριες από γύρω μας. Το πώς όλα αυτά γράφουν μέσα μας, τι να πω. Ο κάθε άνθρωπος είναι και διαφορετικός. Είμαστε και άνθρωποι». Στη συνέχεια της συζήτησης, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη φωτογραφία, που απεικονίζει μία τραυματισμένη μάνα από την Ουκρανία, η οποία θηλάζει το μωρό της.

«Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία, λέω “Θεέ μου, τι βλέπουμε; Τι συζητάμε; Τι στενοχώριες; Τι βάρη είναι αυτά;”. Όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις προβλήματα, βέβαια υπάρχουν ωραία πράγματα, αυτά όμως γράφουν μέσα μας ακόμα κι αν δεν γίνονται μέσα στο δικό σου σπίτι».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις