Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αμαρουσίου: Νέος εξοπλισμός στη μάχη για το περιβάλλον
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αμαρουσίου: Νέος εξοπλισμός στη μάχη για το περιβάλλον

Δήμος Αμαρουσίου: 5 νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα ρίχνονται στη μάχη για την καθαριότητα και το περιβάλλον.

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 η παραλαβή και επίδειξη λειτουργίας τριών νέων απορριμματοφόρων 8 τόνων, στο πλαίσιο προμήθειας πέντε απορριμματοφόρων (τριών των 8 τόνων και δύο των 12 τόνων που θα παραληφθούν τις επόμενες ημέρες). Υπενθυμίζεται πως πριν από ένα μήνα περίπου είχαν παραληφθεί 3 νέα σάρωθρα κατά την εκτέλεση του συνολικού προγράμματος ανανέωσης των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου και εν γένει του Δημοτικού μηχανοκίνητου στόλου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης, Εξοπλισμού & Οχημάτων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και από υπηρεσιακούς παράγοντες για τις δυνατότητες των 3 νέων απορριμματοφόρων. Κατά τη διάρκεια της επίδειξής τους διαπιστώθηκε η τεχνολογική τους υπεροχή έναντι των αυτών που κατέχει ήδη ο Δήμος, ενώ επισημάνθηκε και η υψηλή τους επιχειρησιακή δυνατότητα – λόγω μεγέθους – σε δρόμους στενούς όπως του Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την παραλαβή των νέων απορριμματοφόρων δήλωσε:

«Με τα νέα οχήματα που παραλάβαμε σήμερα, με εκείνα που είχαν ενταχθεί τον προηγούμενο μήνα αλλά και με άλλα ακόμη που πρόκειται να ενισχύσουν το στόλο μας, ο Δήμος μας γίνεται περισσότερο αποτελεσματικός, περισσότερο καθαρός. Η μάχη που δίνουμε καθημερινά αναβαθμίζεται με νέα τεχνολογικά εργαλεία. Τα νέα απορριμματοφόρα είναι περισσότερο ευέλικτα στους ιδιαίτερα στενούς δρόμους της πόλης μας και με την καθοριστική συμβολή των υπαλλήλων μας που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, το Μαρούσι τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στην καθαριότητα. Οι πολίτες το αντιλαμβάνονται και αυτό μας δίνει ικανοποίηση και δύναμη να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις