Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απαγωγείς Γιώργου Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε το κρησφύγετο των δραστών
ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγείς Γιώργου Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε το κρησφύγετο των δραστών

Απαγωγείς Γιώργου Κυπαρίσση: Στόχος των αρχών είναι από τα ευρήματα να ταυτοποιηθούν τα υπόλοιπα 2 με 3 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην απαγωγή.

Μία ημέρα μετά τη σύλληψη 45χρονου άνδρα στο Χαλάνδρι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, αστυνομικοί εντόπισαν το κρησφύγετο των κακοποιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα από τα δύο διαφορετικά κρησφύγετα στα οποία οι δράστες της απαγωγής κρατούσαν όμηρο τον επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτου, Γιώργο Κυπαρίσση. Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών καθώς και άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών «χτενίζουν» τον χώρο στο Χαλάνδρι, προσπαθώντας να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και DNA.

Στόχος, είναι από τα ευρήματα να ταυτοποιηθούν τα υπόλοιπα 2 με 3 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην απαγωγή Κυπαρίσση και παραμένουν ασύλληπτα. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής αναζητούν και περίπου 500.000 ευρώ από τα λύτρα των 800.000 € που είχαν δοθεί από την οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση.

 Δείτε ακόμη
Marc: Η ΝΔ προηγείται με 9,3% του ΣΥΡΙΖΑ -Η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών
Απάντηση Γεωργιάδη στις επικρίσεις για δηλώσεις του: “Ουδέποτε υπονόησα ότι οι Έλληνες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα”
«Η Ρωσία απαγάγει χιλιάδες παιδιά από το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ» – Καταγγελίες για «παιδομάζωμα»
«Παγώνουν» οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στην Πάτρα – «Στην κηδεία της Τζωρτζίνας η Ρούλα είχε πάει για καφέ»
Τραγωδία στο Άγιο Όρος: «Δεν άντεξε τη μοναξιά», λένε μοναχοί για τον αστυνομικό που βρέθηκε νεκρός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις