Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ριάνα παιδί: Η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε το φύλο του μωρού της;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ριάνα παιδί: Η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε το φύλο του μωρού της;

Ριάνα παιδί: Η διάσημη τραγουδίστρια διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Η τραγουδίστρια διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και οι νέες φωτογραφίες οδηγούν στο προφανές συμπέρασμα. Στα τέλη του Ιανουαρίου εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαίωναν την εγκυμοσύνη της Rihanna. Τότε, η 34χρονη τραγουδίστρια περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης κρατώντας το χέρι του αγαπημένου της, A$AP Rocky, και η φουσκωμένη της κοιλίτσα περιστοιχιζόταν από εντυπωσιακά αξεσουάρ και έναν σταυρό Christian Lacroix που κοστίζει 5.500 δολάρια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει επιλέξει να περάσει ακομπλεξάριστα την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Η μέλλουσα μανούλα δε φοράει τα συνηθισμένα «ρούχα εγκυμοσύνης», αλλά συνεχίζει να επιλέγει ό,τι βρισκόταν και πριν στην γκαρνταρόμπα της, μετατρέποντας αυτήν την αλλαγή σε παγκόσμιο trend.

«Το διασκεδάζω που δεν χρειάζεται να καλύψω την κοιλιά μου. Αισθάνομαι…γεματούλα, αλλά δεν πειράζει, παιδί περιμένω. Κάποιες μέρες αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ξαπλωμένη στον καναπέ όλη την ημέρα, αλλά, μόλις βάλω την κρέμα μου και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνομαι. Το άκουγα αλλά δεν το πίστευα πως θα υπάρχουν μέρες που δε θα θέλω να σηκωθώ από τον καναπέ μου», είπε η Rihanna στο Αμερικανικό People.

Ποιο είναι το φύλο του παιδιού της Rihanna

Ούτε η τραγουδίστρια ούτε ο ράπερ έχουν πει επίσημα μέχρι στιγμής ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το κοινό κάνει εικασίες με βάση το σχήμα της κοιλιάς, όμως, τώρα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από τα ψώνια της Rihanna σε κατάστημα με παιδικά που μάλλον πρόδωσαν το φύλο του μωρού. Σε αυτές, η τραγουδίστρια στέκεται σε έναν διάδρομο με ρούχα και κάποια στιγμή, ο φωτογραφικός φακός την πιάνει να κρατά ένα πορτοκαλί φορεματάκι στο χέρι της, κάτι που, εφόσον δεν αποτελεί τυχαία κίνηση, σημαίνει ότι περιμένει κοριτσάκι!

Η Rihanna διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και, παρά τη διασημότητα και τα αδιάκριτα βλέμματα που ήξερε πως θα συγκεντρώσει πάνω της, αποφάσισε να αναλάβει εκείνη κάποια ψώνια για το μωρό. Για την έξοδό της, φορούσε ένα άνετο μπλε hoodie και μία δερμάτινη mini φούστα, ολοκληρώνοντας το outfit με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riri (@fp.riri.forever)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις