Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου

Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει ορατές και αθέατες στιγμές της παραπολιτικής μας επικαιρότητας.

Πήραμε τους δρόμους

Στην αγορά της Καλαμαριάς βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με τους πολίτες, έβγαλε αρκετες φωτογραφίες και στάθηκε μπροστά σε μουσικούς που έπαιζαν στον δρόμο. Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε όλο το τραγούδι που έδειχνε να του άρεσε πολύ και όταν οι μουσικοί τελείωσαν, έβαλε στην θήκη της κιθάρας τους πέντε ευρώ. Κιμπάρης ο πρόεδρος, να τα λέμε κι αυτά!

Αρκετές περιοδείες θα κάνει ο πρωθυπουργός τις επόμενες εβδομάδες στην περιφέρεια και, από ό,τι πληροφορούμαστε, μέχρι στιγμής έχουν κλειδώσει ο Έβρος, η Καρδίτσα, αλλά και η Αχαΐα. Το πρόγραμμα βέβαια είναι βαρύ μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία, αλλά ίσως εκτός από αυτές τις τρεις περιφέρειες να δούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε δύο ακόμη μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Γεύμα γνωριμίας

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν οι υπουργοί της κυβέρνησης Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Νίκος Παπαθανάσης και οι βουλευτές της ΝΔ Καιρίδης, Χατζηβασιλέιου και Κουμουτσάκος με τον νέο Αμερικανό πρέσβη στην χώρα μας Τζόρτζ Τσούνη. Το γεύμα έγινε στο πλαίσιο του Delphi Economic Foroum, όπου οι συνδαιτημονες παρακολούθησαν την ομιλία του προέδρου της Επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της Γερουσίας Μπόμπ Μενέντεζ. Στο ίδιο τραπέζι και η Ελληνίδα πρέσβειρα την Ουάσινγκτον, αλλά και ο απερχόμενος πρέσβης Τζέφρεϊ Πάιατ.

Τον έκλεψαν

Θύμα διάρρηξης έπεσε πριν λίγες ημέρες ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Βλαστάρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρρηξη έγινε στην οικία που διατηρεί στα βόρεια προάστια και οι διαρρήκτες απέσπασαν χρήματα, αλλά και τιμαλφή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις