Παναθηναϊκός βόλεϊ: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός βόλεϊ: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Οι αθλήτριες και ο προπονητής πανηγυρίζουν τον τίτλο μαζί με τον Μεγάλο Χορηγό τους ΟΠΑΠ.

18.03.2022 | 15:24

Λίγες ημέρες, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, που σηματοδοτεί την επιστροφή στα τρόπαια μετά από 11 χρόνια,  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ μαζί με το τρόπαιο. Εκεί τις υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, και ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, Ο κ. Χριστοφόρου συνεχάρη τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού Εύα Χαντάβα, Πέννυ Ρόγκα, Αθήνα Παπαφωτίου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μαργκαρίτα Στεπανένκο, Τζένιφερ Κρος, Μάρετ Γκροθούες, τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου και τον Team Manager Νίκο Λάζο και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν τις επιτυχίες, τονίζοντας ότι ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο., βρίσκεται στο πλευρό τους.

Μάλιστα, με την Μαργκαρίτα Στεπανένκο συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία, με τον κ. Χριστοφόρου να επισημαίνει ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο ΟΠΑΠ ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των πληγέντων στην Ουκρανία.

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν»

 Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται τώρα στο Πρωτάθλημα. Η αρχηγός της ομάδας, Εύα Χαντάβα, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που φέραμε αυτό το Κύπελλο στην ομάδα, μετά από 11 χρόνια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο και επικεντρωνόμαστε στον δεύτερο, που είναι το πρωτάθλημα». Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αποστόλης Οικονόμου, τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ ως Μεγάλο Χορηγό μας γιατί μας βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε εφέτος να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών, εκεί που επιτάσσει το DNΑ του. Είμαστε περήφανοι γιατί το καταφέραμε με τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Κύπελλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελεύθεροι οι 42 Έλληνες που εμποδίστηκαν στο αεροδρόμιο του Καΐρου από το να συμμετάσχουν στο March to Gaza 18.03.2022 | 15:24
Απίστευτο περιστατικό έξω από το δημαρχείο Ραφήνας - Πρώην δήμαρχος επιτέθηκε με κλωτσιές στον Ευάγγελο Μπουρνού 18.03.2022 | 15:24
Χάος στην Ινδία μετά τη συντριβή του αεροσκάφους σε ξενώνα γιατρών, καμία ελπίδα για επιζώντες 18.03.2022 | 15:24
Στάθης Αγγελόπουλος στη δίκη: «Η πρώην σύζυγός μου ήθελε να με εκδικηθεί – Πήγε στην κουζίνα και χτύπησε στο πρόσωπο στο ντουλάπι» 18.03.2022 | 15:24
Στέφανος Κωνσταντινίδης για Σούπερ Κική: «Δόξα τω Θεώ που σπίτι μας δεν μπαίνουν περιττώματα» 18.03.2022 | 15:24
Δήμος Πετρούπολης: Πλήρης στήριξη στους εργαζομένους καθαριότητας 18.03.2022 | 15:24
Πειραιάς: Έτοιμος για τον ποδηλατικό αγώνα «Criterium Piraeus» 18.03.2022 | 15:24
Κηφισιά: Μαθητές δημοτικού προσφέρουν αναπηρικό αμαξίδιο στο νοσοκομείο ΚΑΤ 18.03.2022 | 15:24
Exit mobile version