Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κιμ Καρντάσιαν – Πιτ: «Βρήκα την ευτυχία»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν – Πιτ: «Βρήκα την ευτυχία»

Κιμ Καρντάσιαν - Πιτ: Η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε για τον αγαπημένο της στην Έλεν Ντετζένερις - Δείτε το σχετικό βίντεο

Το τελευταίο διάστημα για την Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι το πιο εύκολο, μιας και ο πρώην σύζυγός της, Κάνιε, ρίχνει σε καθημερινή βάση τα «βέλη» του τόσο προς εκείνη, όσο και προς τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον. Ωστόσο, ο Γουέστ δεν φαίνεται να έχει καταφέρει να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Νωρίτερα, κυκλοφόρησε ένα teaser από τη συνέντευξη, που παραχώρησε η Κιμ στην Έλεν Ντετζένερις, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον αγαπημένο της.

Για τις αναρτήσεις της με τον σύντροφό της στο Instagram, η Κιμ Καρντάσιαν είπε:

«Έχω τις πιο γλυκές φωτογραφίες μας και θέλω να πω “Ω, Θεέ μου, είμαστε τόσο χαριτωμένοι”, αλλά μετά λέω “Μην είσαι τόσο απελπισμένη. Μην ποστάρεις συνέχεια τόσα πολλά, απλά ρίξε μια ματιά”». Η 41χρονη τηλεπερσόνα, αστειεύτηκε στην Ντετζένερις, ότι δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού «πριν υπάρξει το Instagram», οπότε δεν ξέρει «ποιοι ήταν οι κανόνες» σχετικά με τις δημοσιεύσεις της στα social media.

Για την ηλικία των 40 αλλά και τον αγαπημένο της, η Καρντάσιαν είπε: «Είμαι στα 40 μου. Και σκέφτηκα, ξέρεις τι; Γ@@α το! Απλά βρες την ευτυχία σου. Εγώ πήρα το χρόνο μου, τη βρήκα, και αισθάνομαι τόσο ωραία», ενώ κατέληξε ότι: «και θέλω να το κρατήσω για πάντα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις