Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Σάββας Κάλφας: Οι σχέσεις με τη Σοφιάννα και η κόντρα με τον Κατσαούνη
LIFESTYLE

Survivor – Σάββας Κάλφας: Οι σχέσεις με τη Σοφιάννα και η κόντρα με τον Κατσαούνη

Survivor - Σάββας Κάλφας: Μετά την αποχώρησή του, μίλησε για την εμπειρία του, τους συμπαίκτες του, καθώς και τους τσακωμούς.

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Σάββας Κάλφας μίλησε για την εμπειρία του, τους συμπαίκτες του, καθώς και τους τσακωμούς του με τον Γιώργο Κατσαούνη και την Σοφιάννα. Ο πρώην παίκτης της ομάδας των Μαχητών δήλωσε αρχικά, πως αυτό που κατάλαβε από την εμπειρία του στο Survivor ήταν πως ο ίδιος «δεν κάνει για ριάλιτι».

«Δεν είναι για εμένα το ριάλιτι. Το γεγονός ότι δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου Survivor και τα έμαθα όλα εκεί, μου στοίχισε πάρα πολύ. Νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά τα πράγματα. Με δυσκόλεψε ότι έπρεπε να κρίνω συνεχώς τη συμπεριφορά του άλλου», είπε αρχικά ο Σάββας Κάλφας, καλεσμένος στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή

«Όσα έχω πει για τον Κατσαούνη, τα πιστεύω ακόμα. Με ζόρισε πάρα πολύ, όταν δεν βγήκε να παραδεχτεί όσα έγιναν με τη Μυριέλλα. Ήρθε και μου είπε “θα πάω να πω στη Μυριέλλα να βγάλει έναν πιο δυνατό παίκτη για να ζορίσουμε τη Σοφιάννα και την Ασημίνα. Ομολογώ πως κι εγώ δεν τον σταμάτησα. Κι όχι μόνο δεν τον σταμάτησα, αλλά του είπα να κάνει αυτό που νιώθει», δήλωσε κι εξήγησε πως την περίοδο εκείνη, ακόμα πειραματιζόταν στο παιχνίδι.

«Δεν το ζήτησα ποτέ εγώ από τη Μυριέλλα. Πρέπει να είσαι Κατσαούνης για να το ζητήσεις. Εκείνη μετά είπε πως αυτό που της ζήτησε είναι δύσκολο, αλλά θα το σκεφτεί. Εγώ την πάτησα, όταν πιάσαμε συζήτηση και την ρώτησα ποιον θα βγάλει. Μετά αποκάλυψε στο συμβούλιο τη στιχομυθία και με έλουσε κρύος ιδρώτας», ανέφερε.

Ο τσακωμός με την Σοφιάννα και τον Κατσαούνη

Όσο για τη Σοφιάννα και το περιστατικό με το «κλεμμένο» φαγητό, ο Σάββας Κάλφας δήλωσε: «Από την αρχή κιόλας, κόψαμε την καλημέρα, ήταν η πιο πονηρή μέσα στο παιχνίδι. Της την έχω δείξει την αντιπάθειά μου. Ανυπομονούσα να βγω για να δω το επεισόδιο που προέκυψε ο καβγάς με το φαγητό. Ήθελα να δω τη στάση του σώματός της και βλέπω μια Σοφιάννα, που ενώ την κατηγορούμε για ό,τι χειρότερο, εκείνη δαγκώνεται και κάνει κάτι περίεργα».

Τέλος, μίλησε για τον δικό του τσακωμό με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση. «Μετά από το συμβούλιο και το περιστατικό με το φαγητό, κάποιος μετέφερε στον Κατσαούνη ότι τον είπα άνανδρο. Μόλις το άκουσε, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι έχασα τον έλεγχο και εγώ και ο Γιώργος. Παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια, αλλά ευτυχώς δεν καταγράφηκε ποτέ αυτό. Ήταν η πιο έντονη στιγμή μας. Ο Γιώργος μάλιστα, μου είπε να βγω στην εκπομπή σας και να του ζητήσω και δημόσια συγγνώμη για όσα συνέβησαν, αλλά του είπα ότι δεν πρόκειται», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις