Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οικονόμου – ΜΜΜ Κύπρος: Η συγγνώμη του δημοσιογράφου για το χθεσινό σχόλιο
ΕΛΛΑΔΑ

Οικονόμου – ΜΜΜ Κύπρος: Η συγγνώμη του δημοσιογράφου για το χθεσινό σχόλιο

Οικονόμου - ΜΜΜ Κύπρος: Ανασκεύασε ο Οικονόμου για το «στην Κύπρο δεν έχουν ΜΜΜ»

«Λάθος πληροφόρηση» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Οικονόμου πως ήταν η πληροφορία που μετέδωσε στην πρωινή εκπομπή, ότι «η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά». Με την συγκεκριμένη τοποθέτησή του μάλιστα συμφώνησε και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο παρουσιαστής με tweet του ανασκεύασε και είπε πως κανείς θα πρέπει να έχει το θάρρος να παραδέχεται τα λάθη του.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Στη δουλειά μας ενίοτε γίνονται και λάθη. Καλό είναι να έχουμε το θάρρος να τα παραδεχόμαστε. Σε ότι με αφορά η θέση για τα ΜΜΜ της Κύπρου που εκφράστηκε στην τηλεοπτική μας εκπομπή ήταν από λάθος πληροφόρηση κι επομένως δεν ισχύει». Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» και ενώ ήταν στον αέρα ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου και η Χριστίνα Κοράη, ξεκίνησε η κουβέντα για τις ανατιμήσεις στα προϊόντα και ειδικά για τα καύσιμα.

Τότε λοιπόν ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου ανέφερε το παράδειγμα της Κύπρου στην οποία η βενζίνη είναι πολύ χαμηλότερη από ότι στην χώρα μας, με τον Δημήτρη Οικονόμου να του λέει πως «Άσε την Κύπρο ρε Βαγγέλη, η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν συγκρινόμαστε με την Κύπρο. Η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά. Το ξέρεις αυτό;», με τον Άρη Πορτοσάλτε να συμφωνεί μαζί του.

Ακούγοντας αυτό ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Τι λέτε ρε παιδιά; Δεν έχει λεωφορεία η Κύπρος; Έχω πάει», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά: «Δεν έχει Βαγγέλη ούτε αστικά, ούτε υπεραστικά και πριμοδοτεί την βενζίνη. Ρώτα τους Κύπριους». Φυσικά, η Κύπρος δεν θα μπορούσε να μην έχει λεωφορεία κάτι που παραδέχτηκε πλέον και ο Δημήτρης Οικονόμου. Κάποιο tweet από τον Άρη Πορτοσάλτε, ώστε να ανασκευάσει κι αυτός, ακόμα δεν υπάρχει.

Το σχόλιο σήμερα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις