Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γυναικοκτονία στη Ρωσία: 23χρονο μοντέλο βρέθηκε νεκρό σε βαλίτσα
ΚΟΣΜΟΣ

Γυναικοκτονία στη Ρωσία: 23χρονο μοντέλο βρέθηκε νεκρό σε βαλίτσα

Γυναικοκτονία στη Ρωσία: Ο σύντροφός της είπε ότι τη σκότωσε γιατί τη ζήλευε παράφορα - Το μοντέλο είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή τον Πούτιν

Έναν χρόνο μετά την εξαφάνιση, το πτώμα της Γκρέτα Βέντλερ, ενός 23χρονου μοντέλου από τη Ρωσία, βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα. Η νεαρή καλλονή είχε χαρακτηρίσει, έναν μήνα πριν δολοφονηθεί, «ψυχοπαθή» τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.  Ο φίλος της Γκρέτα Βέντλερ, Ντμίτρι Κοροβίν, ομολόγησε ότι τη στραγγάλισε για οικονομικούς λόγους. Ο Κοροβίν είπε στις αρχές ότι κοιμήθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για τρεις νύχτες με το νεκρό σώμα της, το οποίο είχε βάλει σε μια πρόσφατα αγορασμένη βαλίτσα. Ο άνδρας ταξίδεψε με το πτώμα της Γκρέτα Βέντλερ στην περιοχή Lipetsk στο δυτικό τμήμα της Ρωσίας και άφησε το σώμα για ένα χρόνο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Μάλιστα, ο Κοροβίν θέλησε να καλύψει το έγκλημά του ανεβάζοντας στα προφίλ του μοντέλου στα social media φωτογραφίες και μηνύματα που έδειχναν ότι βρίσκεται στη ζωή. Σύμφωνα με τη Mirror, η δολοφονία δεν σχετίζεται με την κριτική της στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Γκρέτα Βέντλερ: Τι είχε πει για τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Γκρέτα Βέντλερ είχε εκφράσει, τον Ιανουάριο του 2021, ανησυχίες για την καταστολή των διαδηλώσεων από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. «Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι, κατά τη γνώμη μου, φαίνεται σαφής ψυχοπάθεια ή κοινωνιοπάθεια σε αυτόν. Για τους ψυχοπαθείς, είναι σημαντικό να βιώνουν συνεχώς μια αίσθηση πληρότητας, γι’ αυτό αγαπούν το ρίσκο, τις έντονες εμπειρίες, την έντονη επικοινωνία, την έντονη δραστηριότητα – μια έντονη και δυναμική ζωή», έγραψε, σύμφωνα με το The Mirror η Γκρέτα Βέντλερ.

Με πληροφορίες από Independent και Daily Star

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις