Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 13/3 – ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει
LIFESTYLE

Survivor spoiler 13/3 – ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Survivor spoiler 13/3 - ασυλία: Έντονο θα είναι το σημερινό επεισόδιο καθώς οι δυο ομάδες διεκδικούν την πρώτη ασυλία.

Survivor spoiler 13/3 – ασυλία: Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι Μαχητές κέρδισαν στο αγώνισμα με το έπαθλο φαγητού. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα την ασυλία; Οι μπλε δεν θέλουν να χάσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά παίκτη καθώς στο τελευταίο συμβούλιο αποχαιρέτησαν τον Σάββα Κάλφα.

Survivor spoiler 13/3 – ασυλία: Θα καταφέρουν οι Μαχητές να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας;

Η απάντηση είναι «όχι». Η μπλε ομάδα γνωρίζει και σήμερα την ήττα. Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για την ασυλία και στέλνουν ηττημένους τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν υποψήφιους για αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Μαχητές ξεκίνησαν με το δεξί την εβδομάδα και κέρδισαν στο αγώνισμα με το έπαθλο φαγητού. Σε μία ακόμα οριακή αναμέτρηση οι γυναίκες της μπλε ομάδας έκαναν τη διαφορά. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Κάτια και την Ασημίνα να μπαίνουν στον στίβο μάχης και την κόκκινη ομάδα να παίρνει την πρώτη νίκη. Ωστόσο μετά από πέντε ήττες οι μπλε έκαναν την ανατροπή. Η Σοφιάνα νίκησε την Ευρυδίκη στο τελευταίο αγώνισμα φέρνοντας στην ομάδα της το έπαθλο φαγητού που περιλάμβανε σουβλάκια.

Survivor spoiler: Το trailer για σήμερα Κυριακή!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις