Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκοτσόπουλος – Κίτσου: Μια τρυφερή εξομολόγηση
LIFESTYLE

Γκοτσόπουλος – Κίτσου: Μια τρυφερή εξομολόγηση

Γκοτσόπουλος - Κίτσου: Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς γνωρίστηκε με τη «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» - Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Κίτσου, που είναι συμπρωταγωνίστρια του στις «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής 11/3 και αποκάλυψε, πώς γνωρίστηκαν με τη Μαρία Κίτσου, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο του δασκάλου, τον οποίο ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά εποχής.

«Αυτό που μας έφερε κοντά με την Μαρία Κίτσου είναι το πως αντιλαμβανόμαστε την τέχνη. Εγώ την Μαρία την είχα δει όταν ήμουν στην δραματική σχόλη, είδα μια παράσταση στο Εθνικό που έπαιζε η Μαρία και λέω “τι καλή ηθοποιός, πως συντονίζεται αυτό που κάνει με αυτό που εγώ πιστεύω” και μετά έτυχε να την γνωρίσω στη σειρά. Δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνη γιατί είναι σαν να με ρωτάνε για έναν άνθρωπο της οικογένειάς μου. Τη νοιάζομαι, την πονάω», δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για την Μαρία Κίτσου.

Για τον ρόλο του δασκάλου στο Διαφάνι και τις «Άγριες Μέλισσες», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δήλωσε, πως είναι τιμή του να τον φωνάζουν «δάσκαλο», σχολιάζοντας, ότι οι δάσκαλοι είναι αυτοί που λείπουν από την κοινωνία. «Αν μπορέσουμε να επενδύσουμε σε δασκάλους με την αξία της λέξης, θα μπορέσουμε να επενδύσουμε στο μέλλον της χώρας μας», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις