Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ναόμι Οσάκα Indian Wells: Εξοργιστικό, δέχθηκε μπούλινγκ εν μέσω αγώνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ναόμι Οσάκα Indian Wells: Εξοργιστικό, δέχθηκε μπούλινγκ εν μέσω αγώνα

Ναόμι Οσάκα Indian Wells: Η πρωταθλήτρια από την Ιαπωνία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Η Ναόμι Οσάκα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του Indian Wells, καθώς ηττήθηκε με 6-4, 6-0 από την Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμέτοβα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και συγκεκριμένα στο τρίτο γκέιμ, συνέβη ένα σπάνιο -για τα γήπεδα του τένις- περιστατικό, όταν ένας από τους θεατές φώναξε: «Ναόμι, είσαι χάλια»! Η πρωταθλήτρια από την Ιαπωνία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και διαμαρτυρήθηκε στους υπεύθυνους της αναμέτρησης για το συμβάν. Μάλιστα, ζήτησε από τη διαιτητή του αγώνα να πάρει το μικρόφωνο για να μιλήσει στη γυναίκα από την κερκίδα που της έκανε μπούλινγκ, ωστόσο δεν της επετράπη.

Παρά την προσπάθεια της Οσάκα να «μείνει» στο ματς, η Κουντερμέτοβα εκμεταλλεύθηκε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε και έφθασε στη νίκη. «Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω ότι με έχουν τσακίσει στο παρελθόν, δεν με ενόχλησε πραγματικά. Όμως, είδα ένα βίντεο με τη Βίνους και τη Σερένα Ουίλιαμς, να τσακώνονται εδώ. Εάν δεν το είδατε, να το δείτε. Προσπαθώ να μην κλάψω. Απλώς πρέπει να πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια», είπε μετά τον αγώνα η Οσάκα, κάνοντας ένα χαρακτηριστικό νεύμα στην Κουντερμέτοβα.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε η Οσάκα, συνέβη το 2001, όταν η Σερένα νίκησε στον τελικό την Κιμ Κλάιστερς. Η αδελφή της, Βίνους και ο πατέρας τους, Ρίτσαρντ, αποδοκιμάσθηκαν και δέχθηκαν λεκτική επίθεση, τόσο όταν πήραν τις θέσεις τους στην κερκίδα, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και για 14 χρόνια, οι δύο Αμερικανίδες πρωταθλήτριες δεν έπαιξαν στο Indian Wells.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις