Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Ντσούνος

Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει ορατές και αθέατες στιγμές της παραπολιτικής μας επικαιρότητας.

11.03.2022 | 10:51

Με έναν ξεχωριστό τρόπο απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ρωτήθηκε για την κρίση στην Ουκρανία και την έκρηξη των τιμών σε ενέργεια και προϊόντα. «Θα κάνουμε τον σταυρό μας που έχουμε μείνει στην ευρωζώνη και στο ευρώ και δεν κάναμε το χατίρι σε εκείνους που χόρευαν εκείνο το βράδυ του δημοψηφίσματος στο Σύνταγμα οι ανόητοι και θα μας έπαιρναν όλους στο λαιμό τους. Φανταστείτε να ήμασταν σήμερα σε δραχμή και να είχαμε πληθωριστική δραχμή και να έπρεπε να αγοράσουμε φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Θα κάνουμε τον σταυρό μας που ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής μας έβαλε στην οικονομική κοινότητα. Που μπήκαμε στο ευρώ επί Σημίτη. Που μας κράτησε ο Σαμαράς στο ευρώ. Εγώ να προσθέσω να κάνουμε τον σταυρό μας που ο Τσίπρας έκανε την κωλοτούμπα, γιατί θέλω να είμαι δίκαιος για το αν ήμασταν σήμερα στην δραχμή».

Προετοιμασίες για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ετοιμάζει το ΚΙΝΑΛ με τις διαδικασίες να εκκινούν στα μέσα Μαρτίου. Από ό,τι φαίνεται υπάρχει πολύ δουλειά για τον Νίκο Ανδρουλάκη και τους επιτελείς του, ώστε να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια, την ίδια ώρα που στην Χαριλάου Τρικούπη πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι οι εκλογές πλησιάζουν.

Η πρόκληση

 Συνάντηση με τον Φρανς Τίμερμανς είχε στο ευρωκοινοβούλιο ο Νίκος Ανδρουλάκης . Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ προσκάλεσε μάλιστα τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής στην Αθήνα τον Ιούνιο και συμφωνήθηκε να παρουσιάσουν μαζί την εκδήλωση για το Green Deal.

Σύμφωνο συμβίωσης

Ο έρωτας του Νίκου Παππά με την κ Βασιλική Σελήνη που εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμο OPEN κατέληξε σε ένα σύμφωνο συμβίωσης. Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν η σύντροφος του κ. Παππά κέρασε γλυκά τους συναδέλφους της, στους οποίους αποκάλυψε και το χαρμόσυνο νέο!

Exit mobile version