Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαρουφάκης – Αδαμοπούλου: “Της εύχομαι στο νέο κόμμα να βρει αντίστοιχη στήριξη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης – Αδαμοπούλου: “Της εύχομαι στο νέο κόμμα να βρει αντίστοιχη στήριξη”

Βαρουφάκης - Αδαμοπούλου: Πώς ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε την ανεξαρτητοποίηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου

Για τη χθεσινή ανεξαρτητοποίηση της βουλεύτριας, Αγγελικής Αδαμοπούλου από το κόμμα του τοποθετήθηκε σήμερα ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Εμείς δεν είμαστε ένα παραδοσιακό κόμμα και δε θα σας μιλήσω πολιτικάντικα. Λυπήθηκα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί έχω στηρίξει την κα Αδαμοπούλου προσωπικά, ηθικά, δημόσια και κυρίως θεσμικά. Της εύχομαι στο κόμμα στο οποίο μετακομίζει να βρει αντίστοιχη στήριξη» ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN o Γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ακόμη για την κυρία Αδαμοπούλου ότι «αυτό που δεν πρόκειται να βρει είναι ένα κόμμα σαν το ΜέΡΑ25 που λέμε αυτό που πιστεύουμε και πιστεύουμε αυτό που λέμε, που είμαστε έτοιμοι να χαλάσουμε τα μετεκλογικά τους σχέδια –γιατί θα έχουμε εκλογές όπου να ‘ναι, γι’ αυτό μεταπήδησε και η κα Αδαμοπούλου στο ΣΥΡΙΖΑ».

Στον αντίποδα, «εμείς θα είμαστε στη Βουλή ενδυναμωμένοι» προέβλεψε για τον πολιτικό του φορέα ο κ. Βαρουφάκης. «Λυπάμαι για την κα Αδαμοπούλου που δεν θα είναι μαζί μας να χαρεί αυτή την αγνή χαρά που θα έχουμε όταν θα ξαναμπούμε πιο δυνατοί στη Βουλή για να χαλάσουμε τα σχέδια της ολιγαρχίας για συγκυβερνήσεις νέων μνημονίων και νέων αντιλαϊκών ολιγαρχικών μέτρων», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις