Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οικιακή βοηθός – γυμνές φωτογραφίες: Διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας πίσω από την 28χρονη;
ΕΛΛΑΔΑ

Οικιακή βοηθός – γυμνές φωτογραφίες: Διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας πίσω από την 28χρονη;

Οικιακή βοηθός - γυμνές φωτογραφίες:Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα προφίλ των ατόμων στα οποία έστελνε τις γυμνές φωτογραφίες των ανηλίκων η 28χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία οικιακή βοηθός σε σπίτι στην Κηφισιά συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία με την κατηγορία ότι φωτογράφιζε τα παιδιά οικογένειας, τα οποία πρόσεχε. Την είδηση έκανε γνωστή ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Χρήστος Μπαλάσκας, με ανάρτησή του στο facebook.

«6/3/2022. Απογευματινή περιπολία για το Β 4-2 της Β αλλαγής της άμεσης δράσης. Στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες λαμβάνουν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιας αλλοδαπής γυναίκας, την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του.

Η 28χρονη αλλοδαπή (απο Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αμεσοδρασίτες. Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως βλέπουμε το φάσμα των ενεργειών της άμεσης δράσης είναι τεράστιο. Πανταχού παρόντες. Μπράβο στο πλήρωμα που έδειξε την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα!!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

silhouette photo of person holding smartphone
Διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας πίσω από την 28χρονη;

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, εξετάζεται διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας. Σε αυτά τα πρόσωπα επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης βοηθού, αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει μέσω των αναζητήσεων της. Το ίδιο κάνουν και με τα προφιλ της που διατηρεί στα σόσιαλ μίντια, εξετάζοντας όλες τις συνομιλίες, τα μηνύματα και τις αναρτήσεις της. Σημειώνεται ότι ο πατέρας των δυο ανήλικων παιδιών, πέρα από τις γυμνές φωτογραφίες του που εντόπισε στο κινητό της τηλέφωνο, ανέφερε στους αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν αμέσως μετά την κλήση του, ανέφερε ότι η οικιακή βοηθός τους είχε κλέψει ένα ακριβό ρολόι μαζί με μετρητά, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 7.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις