Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: «Γιατί να με ενοχλεί που είπε ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο;»
LIFESTYLE

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: «Γιατί να με ενοχλεί που είπε ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο;»

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτώ», είπε η ηθοποιός

Αποκαλυπτική ήταν η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». H ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον πατέρα της ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τις φοβίες της.

Το κεφάλαιο τηλεόραση

Μιλώντας για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση η Σμαράγδα Καρύδη λέει: «Το Celebrity game night επανέρχεται, όσο υπάρχει μου αρέσει να το κάνω. Μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών και έχω πει “όχι”, ένιωθα ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτές, δεν ήταν μέσα στα ενδιαφέροντά μου. Δεν νιώθω καλά στην καθημερινότητα του ζωντανού. Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη, ένα μαγκαζίνο, δεν το πολυσκεφτήκαμε, είπαμε “όχι”. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, γιατί με ξέρουν οι άνθρωποι στα κανάλια, δεν μπορώ την ταλαιπωρία καθόλου. Ούτε κάμπινγκ με τους φίλους μου δεν μπορώ να πάω. Θέλω τις ανέσεις μου, να τρώω, δεν μπορώ τα κουνούπια!» είπε με χιούμορ. «O Θοδωρής είναι από τους πιο καλούς συνεργάτες που μπορείς να έχεις».

Κρίση πανικού και φοβίες

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού αλλά και τις φοβίες που έχει: «Έχω πάθει στην σκηνή κρίση πανικού και δεν υπάρχει χειρότερο. Δεν θα ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου να το πάθει. Έχω ένα σωρό φοβίες: τις αρρώστιες, μην πεθάνω, το αεροπλάνο, τις κατσαρίδες, είχα φωνάξει τον μπαμπά μου να σκοτώσει μια».

Η σχέση της με τον Αθερίδη

«Εγώ έχω γίνει πιο ανοιχτός άνθρωπος και λόγω της ηλικίας και λόγω της σχέσης μου με τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής μιλάει, δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πάρα πολύ η έκθεση. Δεν με έχει ενοχλήσει κάτι που έχει πει. Γιατί να με ενοχλεί; Που το είπε ή που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτώ. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο… θάνατος του πατέρα της

Τέλος αναφέρθηκε στον πατέρα της και τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι είχε πεθάνει: «Μου φάνηκε αστείο όταν διάβασα ότι πέθανε ο μπαμπάς, γενικά βλέπω την αστεία πλευρά του πράγματος. Ήταν η κωμωδία όταν είδα τίτλο «πέθανε τελικά ο Ντίνος Καρύδης; τι απαντάει ο ίδιος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις