Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρία Σάκκαρη: Και πάλι στην 6η θέση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρία Σάκκαρη: Και πάλι στην 6η θέση

Μαρία Σάκκαρη: Στο Νο6 του κόσμου βρίσκεται από τη Δευτέρα (7/3) η Μαρία Σάκκαρη που ανέβηκε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Παρέμεινε στο Νο5 ο Τσιτσιπάς.

Στο Νο6 του κόσμου θα βρεθεί και πάλι η Μαρία Σάκκαρη αυτήν την εβδομάδα, με την Ισπανίδα Πάουλα Παντόσα να χάνει τους βαθμούς από το περσινό τουρνουά στη Λιόν όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά με αποτέλεσμα να υποχωρήσει μια θέση. Αυτή ήταν και η μοναδική αλλαγή στο Top-10 της WTA για την εβδομάδα που μας πέρασε με την Άσλεϊ Μπάρτι να παραμένει στο Νο1 την Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα να ακολουθεί και τις Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σφιόντεκ και Ανέτ Κόνταβεϊτ να συμπληρώνουν το Top-5.

Από την άλλη στην κατάταξη της ATP (αυτή των αδνρών), ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε για ακόμα μία εβδομάδα στο Νο5 του κόσμου, με τον Ράφα Ναδάλ να είναι στο Νο4 και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στην κορυφή. Άνοδο σημείωσε και η Δέσποινα Παπαμχαήλ που συνεχίζει να κερδίζει θέσεις στην κατάταξη της WTA με την Ελληνίδα τενίστρια να ανεβαίνει 3 θέσεις και πλέον να βρίσκεται στο Νο167 του κόσμου. Αξίζει να αναφερθεί ότι από την αρχή της σεζόν η Παπαμιχαήλ έχει κερδίσει συνολικά 15 θέσεις από το Νο182 που ήταν τον Ιανουάριο του 2022.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις