Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΛ: «Από την χαρά τους Νιόπλιας και Μπούσης ψήνουν αρνιά»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΛ: «Από την χαρά τους Νιόπλιας και Μπούσης ψήνουν αρνιά»

ΑΕΛ: Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση για τη δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννινα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και την επιστροφή των πέντε βαθμών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, λίγη ώρα μετά τη δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννινα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και την επιστροφή των πέντε βαθμών που του αφαιρέθηκαν για παραβίαση στη μεταβίβαση μετοχών, εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση κατά της ομάδας της Ηπείρου, του ΟΦΗ, της Super League, αλλά και της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, οι Βυσσινί αναφέρουν τι ακριβώς ισχύει στην υπόθεση, ενώ τονίζουν με ειρωνικό τρόπο πως «από τη χαρά τους Νιόπλιας και Μπούσης ψήνουν αρνιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Πληροφορηθήκαμε ότι η Επιτροπή Αθωώσεων «Εφέσεων» της Ε.Π.Ο. κατεξευτέλισε την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τους καθηγητές που την απαρτίζουν, αλλά και τον Πρόεδρο Πρωτοδικών που απαρτίζει το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League 1 και αποφάσισε ότι η μεταβίβαση του 51% των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα με συμβολαιογραφικά έγγραφα στον Γιάννη Αυδή τον συνέταιρο του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη που λίγες μέρες πριν είχε πουλήσει το ακίνητο του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στην Θεσσαλονίκη, την 27/2/2015, χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν έγινε ποτέ και μάλλον τα συμβόλαια δεν αφορούσαν την μεταβίβαση, αλλά της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι επέστρεψε τους 5 βαθμούς που χαριστικά, αντί του υποβιβασμού, είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα και του επέστρεψαν τους 5 βαθμούς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη από την χαρά τους ο Νιόπλιας και ο Μπούσης ψήνουν αρνιά και αύριο στην κλήρωση των play off αντί του Χριστοβασίλη θα εμφανιστεί ο Πουρσανίδης μαζί με τον Γεραπετρίτη. Όλοι εμείς στην ΑΕΛ βλέπουμε βουλευτικές εκλογές τον Μάιο. Στην Επιτροπή Εφέσεων ενώ εξετάστηκε όχι η επιβολή ποινής, αλλά και η ουσία της υποθέσεως κατά παγκόσμια πρωτοτυπία δεν κλητεύθηκε ποτέ η ΑΕΛ αν και ήταν η καταγγέλλουσα. Είμαστε περίεργοι να μάθουμε πώς η Επιτροπή «Αθωώσεων» της Ε.Π.Ο. έκανε «γαργάρα» τα συμβόλαια μεταβιβάσεως του ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά είναι τυχεροί γιατί αυτή την στιγμή δεν έχουμε άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αγωνιζόμαστε στην Super League 2 και η υπόθεση εξετάστηκε μετά από ένα χρόνο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις