Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Καρλάκη – κακοποίηση: “Είναι κάτι που θα το σκέφτεσαι μια ζωή”
LIFESTYLE

Μαρία Καρλάκη – κακοποίηση: “Είναι κάτι που θα το σκέφτεσαι μια ζωή”

Μαρία Καρλάκη - κακοποίηση: Η τραγουδίστρια μίλησε για τα περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει στον χώρο της μουσικής, αλλά και την κακοποίηση που είχε βιώσει

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρλάκη και μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα κι αρχικά δήλωσε: «Μίλησα για την κακοποίησή μου και χαίρομαι που η κοινωνία μας είναι έτοιμη να ακούσει, χωρίς να κατακρίνει πια τις γυναίκες, είναι πολύ σκληρό να ακούς ότι φταίει η γυναίκα. Δεν το ξεπερνάς αυτό. Είναι κάτι που θα το σκέφτεσαι μια ζωή». Στη συνέχεια, αποκάλυψε δύο περιστατικά που της έχουν τύχει κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Όπως εξήγησε, στην αρχή της καριέρας της, όταν τραγουδούσε σε ένα νυχτερινό κέντρο, κάποιος είχε ζητήσει να κοπεί το πρόγραμμά της, λόγω ανταγωνισμού. «Στα ξεκινήματά μου έγινε. Ζήτησαν να κοπεί το πρόγραμμά μου στο μαγαζί, γιατί έπαιρνα πολλά λουλούδια και κάποιον είχε ενοχλήσει αυτό. Σε άλλο μαγαζί μου είχαν ζητήσει να φοράω πιο προκλητικά ρούχα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε σε έναν εμμονικό θαυμαστή που είχε στο παρελθόν. «Είχα κάποτε έναν εμμονικό θαυμαστή, ο οποίος ερχόταν κάθε βράδυ, βγαίναμε φωτογραφία κι έφευγε. Μία μέρα, μπήκε έξαλλος στο καμαρίνι, με έπιασε από τα χέρια και μου λέει “θα γίνεις δική μου”. Έβγαλε κι ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ήμουν πολύ ήρεμη, μέχρι να τον πιάσουν και να τον τραβήξουν οι συνάδελφοί μου», δήλωσε κλείνοντας η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις