Καλυβάτσης – Κανάκης: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη της συνεργασίας μας»

LIFESTYLE

Καλυβάτσης – Κανάκης: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη της συνεργασίας μας»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Καλυβάτσης - Κανάκης: Ο ηθοποιός μιλά για την λήξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

07.03.2022 | 19:56

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για το τέλος της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη, τον ερχομό του στην Αθήνα, αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το “σπίτι” μου. Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Τι είπε ο ηθοποιός για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε στη συνέχεια: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν».

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε: «Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα, κι εγώ προφανώς θα το αντιμετώπιζα όπως και τα παιδιά. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Στάθη, τον γνώριζα ελάχιστα, δεν είχα κάνει ποτέ παρέα μαζί του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξανά στα θρανία από 29 Απριλίου – Οι ημερομηνίες για τη λήξη μαθημάτων, τις ενδοσχολικές και τις Πανελλαδικές εξετάσεις 07.03.2022 | 19:56
Συντονιστικό σχέδιο μάχης κατά των πυρκαγιών στην Κεντρική Μακεδονία – Διπλασιάζονται drones και εθελοντές, αυξάνονται τα κονδύλια πρόληψης 07.03.2022 | 19:56
Καθαρισμός οικοπέδων: Τι ισχύει, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα 07.03.2022 | 19:56
Σε ισχύ η νέα πρόσκληση 1Γ/2025 του ΑΣΕΠ – Ξεκινά η διαδικασία κατάταξης υποψηφίων από τον γραπτό διαγωνισμό 07.03.2022 | 19:56
Ξεκινά το Market Place του Youth Pass – Επιπλέον εκπτώσεις και προνόμια για τους νέους 07.03.2022 | 19:56
Ζαχαράκη: 10.000 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών και ψηφιακή ενίσχυση ενόψει Πανελλαδικών 07.03.2022 | 19:56
Νέα ψηφιακή επιχορήγηση για ΜμΕ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα vouchers 630€ – 1.600€ 07.03.2022 | 19:56
Τι να κάνετε αν σας κλέψουν το κινητό: Ο πλήρης οδηγός για προστασία δεδομένων και αριθμών 07.03.2022 | 19:56
Exit mobile version