Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατύχημα με Φεράρι: Έγινε σμπαράλια με 290 χλμ./ώρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατύχημα με Φεράρι: Έγινε σμπαράλια με 290 χλμ./ώρα

Ατύχημα με Φεράρι: Το εσωτερικό της SF90 Stradale θυμίζει κάτι από βομβαρδισμένο τοπίο

Με ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, η εικονιζόμενη πανάκριβη Ferrari SF90 Stradale ενεπλάκη σε σύγκρουση με 290 χλμ./ώρα Προς το παρόν, τα ακριβή δεδομένα της σύγκρουσης παραμένουν άγνωστα και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με την…εξωφρενική ταχύτητα των 290 χλμ./ώρα. Φυσικά κάτω από αυτές τις συνθήκες το λογικό θα ήταν οι ζημιές να είναι ακόμη πιο καταστροφικές. Όπως μπορούμε να δούμε και στις σχετικές εικόνες, το εμπρόσθιο μέρος έχει σχεδόν καταστραφεί ολοκληρωτικά, ενώ μεγάλες «πληγές» μετρά το ιταλικό supercar και σε άλλα σημεία.

Από την σφοδρή -όπως μαρτυρούν και οι εικόνες – σύγκρουση, το εσωτερικό της SF90 Stradale θυμίζει κάτι από βομβαρδισμένο τοπίο, με το σύνολο των αερόσακων να έχει ανοίξει. Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται το πίσω τμήμα, με το θηριώδες μοτέρ να δείχνει άθικτο. Η τρακαρισμένη Ferrari, όπως ακριβώς τη βλέπετε, βγαίνει σε δημοπρασία, σε άγνωστη προς το παρόν τιμή. Οι εκτιμητές αναφέρουν πως θα βρεθεί σίγουρα κάποιος αγοραστής, ο οποίος θα θελήσει να εκμεταλλευτεί κάποιο τα τμήματα που δεν επηρεάστηκαν από τη σύγκρουση όπως για παράδειγμα το μοτέρ και με δεδομένα πως η αξία του σαν καινούργιο ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Ferrari SF90 Stradale εφοδιάζεται με 4λιτρο μοτέρ V8 και τρεις ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 1.000 ίππους και ο υβριδικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου του επιτρέπει να μπορεί να κινηθεί σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία για 26 χιλιόμετρα περίπου.

Πηγή: www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις