Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αμάλ Αλαμουντίν – Τζορτζ Κλούνεϊ: “Εχουμε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γέλια”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αμάλ Αλαμουντίν – Τζορτζ Κλούνεϊ: “Εχουμε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γέλια”

Αμάλ Αλαμουντίν - Τζορτζ Κλούνεϊ: Η Αμάλ Κλούνεϊ ανακηρύχθηκε γυναίκα της χρονιάς του περιοδικού TIME για το 2022 και έδωσε λεπτομέρειες από τη ζωή της με τον Κλούνεϊ και τα δίδυμα.

Η 44χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ ανακηρύχθηκε μία από τις γυναίκες της χρονιάς του TIME για το 2022. Στο συνοδευτικό προφίλ της, ίδια μίλησε για το πώς εξισορροπεί την επαγγελματική και την οικογενειακή ζωή, ενώ καταπολεμούσε τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τον σύζυγό της Τζορτζ μέσω του Ιδρύματος Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη. “Ο γάμος μας είναι υπέροχος. Έχω ως σύζυγο έναν σύντροφο που είναι απίστευτα εμπνευσμένος και υποστηρικτικός, και έχουμε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γέλια”, είπε η Αμάλ. Η Αμάλ και ο Τζορτζ έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά, τα 4,5 ετών Έλα και Αλεξάντερ.

“Είναι μια χαρά πέρα ​​από οτιδήποτε θα μπορούσα να φανταστώ. Νιώθω τόσο τυχερή που βρήκα μια μεγάλη αγάπη στη ζωή μου και που είμαι μητέρα — έτσι αποκτώ την ισορροπία μου.” Μίλησε επίσης για το πώς χρησιμοποιεί το δημόσιο προφίλ της για να αναδείξει τον ακτιβισμό και το ανθρωπιστικό της έργο.

Η δημοσιότητα που επισκιάζει τη δουλειά της

“Όσον αφορά το δημόσιο προφίλ μου, νομίζω ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να στρέφω τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι είναι σημαντικό. Αυτό σίγουρα μπορεί να ωφελήσει ορισμένους πελάτες”, εξήγησε. “Όταν βρίσκομαι σε μια υπόθεση και οι αναφορές επικεντρώνονται σε άσχετα ζητήματα, δεν μπορώ να κάνω πολλά γι’ αυτό. Εφόσον δεν μπορώ να το ελέγξω, η προσέγγισή μου είναι απλώς να μην ασχοληθώ με αυτό και απλώς να συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου”.

“Πραγματικά αισθάνομαι ότι υπάρχει μια γυναικεία αλληλεγγύη που έχει δημιουργηθεί σε αυτά τα ζητήματα, όπου άλλες γυναίκες θα το επικαλέσουν με τρόπο που ίσως δεν θα συνέβαινε πριν από πέντε ή 10 χρόνια”, πρόσθεσε. “Άρα οι συμπεριφορές αλλάζουν”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις