Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 6/3 – 1η ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει
LIFESTYLE

Survivor spoiler 6/3 – 1η ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Survivor spoiler 6/3 - 1η ασυλία: Εντάσεις και τσακωμούς θα έχει το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Survivor spoiler 6/3 – 1η ασυλία: Εντάσεις και τσακωμούς θα έχει το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τα πράγματα να ξεφεύγουν. Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor, οι Διάσημοι είναι στα όρια τους, με τη Μυριέλλα να βρίσκεται στο στόχαστρο τους. Οι περισσότεροι έχουν ξεκαθαρίσει ότι αν χάσουν την ασυλία, αυτή είναι που θα ψηφιστεί, κάτι που φέρνει πολλούς καυγάδες μέσα στην καλύβα.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όσο περνάει ο καιρός αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τους παίκτες να έχουν αρχίσει να φτάνουν στα όρια τους. Η κατάσταση είναι πιο ήρεμη στους Μπλε, που κατάφεραν να πάρουν και το έπαθλο του φαγητού και θα πάνε με άλλο αέρα στο αγώνισμα ασυλίας. Ωστόσο κανείς δεν ξεχνάει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Σπύρο Μαρτίκα, που σίγουρα θα είναι υποψήφιος αν χάσει η ομάδα του.

Survivor διαρροή 6/3: Διάσημοι ή Μαχητές παίρνουν την ασυλία;

Μπλε και Κόκκινοι θα μπουν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, που σίγουρα θα τους δυσκολέψει πολύ. Η ταχύτητα είναι κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο, αλλά όπως πάντα η ψυχραιμία είναι αυτή που δίνει τα αποτελέσματα. Οι δύο νέοι παίκτες έχουν δώσει σημαντική ώθηση και στις δύο ομάδες, αφού πρόσθεσαν γεμάτα στομάχια με αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι. Nικητές θα είναι οι Διάσημοι. Μπορεί μεταξύ τους να είναι… φαγωμένοι, ωστόσο όπως μας αποκαλύπτει ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο, θα σφίξουν τα δόντια και θα πάρουν τη νίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις