Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Αλεξανδράκη γάμος: Αποκάλυψε την ημερομηνία
LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη γάμος: Αποκάλυψε την ημερομηνία

Δήμητρα Αλεξανδράκη γάμος: Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε την ημερομηνία μέσω της Ιωάννας Τούνη.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί τελικά, ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο έκανε την αποκάλυψη για το ευχάριστο γεγονός μέσω βίντεοκλησης με την καλή της φίλη, Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Ιωάννα Τούνη κατέγραψε μάλιστα, τη συνομιλία και τη δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Πρέπει να βάλεις μπροστά να κάνεις παιδί», ακούγεται να λέει στη Δήμητρα Αλεξανδράκη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με εκείνη να του απαντά: «Το παιδί από Σεπτέμβρη. Τελικά, θα τον κάνουμε Σεπτέμβρη τον γάμο, αυτόν τον Σεπτέμβρη».

Η ίδια δεν έχει κάνει ακόμα γνωστή την ταυτότητα του συντρόφου της, μετά από δική του επιθυμία. Όπως είχε αναφέρει, δεν θέλει να εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας κι η Δήμητρα Αλεξανδράκη σέβεται την επιλογή του. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day είχε αναφέρει για τον σύντροφό της: «Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ τυχερή που βρήκα αυτό τον άνθρωπο και θα πορευτούμε στην ζωή μαζί. Δεν είμαι έγκυος, η πρόταση γάμου δεν ήρθε, δηλαδή, λόγω εγκυμοσύνης, αλλά επειδή υπάρχει μεταξύ μας αγάπη, σεβασμός κι εκτίμηση. Mε διεκδίκησε πάρα πολύ. Είχαμε μία κοινή, γνωστή παρέα, έτυχε να έχουμε βγει κάποιες φορές και με κέρδισε. Έκανα και τατουάζ για τον αγαπημένο μου».

«Το 2020 γνώρισα τον άνδρα μου και το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου»

Σε άλλη της συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε δηλώσει: «Το 2020 γνώρισα τον άντρα μου και το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτόματα λοιπόν, αυτές οι δυο χρονιές έχουν σημαδευτεί αλλά έχουν σημαδευτεί πάρα πολύ όμορφα. Πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή γιατί και εγώ και εκείνος δεν είμαστε άτομα που εθελοτυφλούν στα προβλήματα των άλλων και ειδικά της ίδιας μας της οικογένειας, οπότε προτιμούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδάκι και ο άντρας μου το θέλει πάρα πολύ απλά περιμένουμε να πάρουμε πρώτα την ευλογία από τον Θεό και μετά να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις