Ζώδια που δεν ερωτεύονται: Ή μάλλον… θα ζοριστούμε για να εκφραστούν

PLUS

Ζώδια που δεν ερωτεύονται: Ή μάλλον… θα ζοριστούμε για να εκφραστούν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια που δεν ερωτεύονται: Δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

05.03.2022 | 11:34

Ο έρωτας είναι ένα παράξενο συναίσθημα. Άλλοι ερωτεύονται με μια ματιά και άλλοι δυσκολεύονται πολύ να αφήσουν τον εαυτό τους να βιώσει αυτή την κατάσταση και να αφεθεί σε μια σχέση. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην ιδιοσυγκρασία τους (να είναι άνθρωποι που δεν εκφράζονται εύκολα), σε παλιές σχέσεις που τους πλήγωσαν ή απλώς… στον αστρολογικό τους χάρτη και το ζώδιό τους. Διαβάστε παρακάτω ποια τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου δύσκολα ερωτεύονται, σύμφωνα με την αστρολόγο των διασήμων, Lauren Ash.

Δίδυμοι

Η ευμετάβλητη φύση των Διδύμων τους κάνει να παρασύρονται. Θέλουν διαρκώς έναν άνθρωπο κοντά τους που θα τους ιντριγκάρει το μυαλό και το σώμα. Είναι πολύ έξυπνοι και βαριούνται εύκολα. Αυτό είναι και το στοιχείο που τους κάνει δύσκολους στο να «ανοιχτούν», να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να δεθούν με τους άλλους. «Αν ένας Δίδυμος αντιληφθεί πως η σχέση του δεν πρόκειται να είναι περιπετειώδης, γεμάτη αναζητήσεις και συζητήσεις που θα τον βελτιώνουν, δεν θα αφεθεί ούτε θα ερωτευτεί. Κι αν ξεκινήσει ένα φλερτ, τότε αυτό θα λήξει άδοξα. Όταν, όμως, βρεθεί το άτομο που θα κρατά το ενδιαφέρον του αμείωτο, ξέρει πως να φερθεί και να το κάνει να νιώσει μοναδικό», σύμφωνα με την Ash.

Παρθένος

Γνωστοί για την επιλεκτικότητά και τις υψηλές προσδοκίες τους, οι Παρθένοι, δύσκολα χαλαρώνουν και ανοίγονται. «Εστιάζουν κυρίως σε όσα δεν συμβαίνουν ή δεν γίνονται όπως εκείνοι θέλουν και χάνουν τις όμορφες στιγμές, ενώ θέλουν να έχουν πάντα το πάνω χέρι στη σχέση και τα πάντα να γίνονται σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα. Αυτό τους κάνεις δύσκολους στη συνύπαρξη, αν και δείχνουν καλύτερα τα συναισθήματά τους με πράξεις και όχι με λόγια», λέει η αστρολόγος.

Τοξότης

Ελευθερία, ανεξαρτησία, περιπέτεια: αυτά αναζητούν οι Τοξότες στη ζωή μα και στις σχέσεις τους. Αν καταφέρετε να τους κερδίσετε το ενδιαφέρον και να το κρατάτε αμείωτο, τότε σίγουρα θα σας ερωτευτούν. Όπως λέει η αστρολόγος, «Δεν είναι ότι ένας Τοξότης δεν μπορεί να ερωτευτεί, αλλά παλεύει και αγωνίζεται για να εστιάσει την ενέργειά του σε έναν άνθρωπο. Μόλις αντιληφθεί πως το πράγμα πάει να ρουτινιάσει, τότε ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη περιπέτεια».

Exit mobile version