MasterChef 6 spoiler 4/3 – αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης θα φύγει από το παιχνίδι

LIFESTYLE

MasterChef 6 spoiler 4/3 – αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης θα φύγει από το παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

MasterChef 6 spoiler 4/3 - αποχώρηση: Ομηρικοί τσακωμοί στην μπλε ομάδα και μία αποχώρηση.

04.03.2022 | 17:35

MasterChef 6 spoiler 4/3 – αποχώρηση: Ο διαγωνισμός μαγειρικής 04/03 συνεχίζεται στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 27 θα δούμε τους παίχτες της Μπλε ομάδας να σφάζονται, με κεντρικό πρόσωπο τον αρχηγό της που εξακολουθεί να προκαλεί με την συμπεριφορά του όλους εντός και εκτός σπιτιού. Η Κόκκινη ομάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια της 3ης ομαδικής δοκιμασίας. Ο Δημήτρης συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα του σε ήττες.

Οι κριτές έκαναν γνωστά τα πλεονεκτήματα στον αρχηγό της ηττημένης ομάδας. Να δώσει μια ασυλία, και να υποδείξει ένα υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Δημήτρης έδωσε τον Πέτρο υποψήφιο προς αποχώρηση, και κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του. Νικήτρια στην δοκιμασία ασυλίας η Ελισάβετ.  Νίκησε στην 2η φάση στην μονομαχία με τα κεφτεδάκια τον Χριστόφορο.

MasterChef 6 spoiler 4/3 – αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Θυμίζουμε ότι ασυλία έχουν ο Βασίλης (κάρτα ασυλίας), ο Δημήτρης, και η Ελισάβετ. Στην ψηφοφορία θα ανάψουν τα αίματα με ομηρικούς καυγάδες, ενώ όλοι είναι εναντίον του Δημήτρη. Οριακά θα πάει η ψηφοφορία και ο Δημήτρης ως αρχηγός θα κληθεί να διαλέξει στην ισοψηφία που θα έχουμε. Ο Βασίλης θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας;

Σημερινός καλεσμένος, ο chef και Food Stylist του MasterChef 2022, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, που θα παρουσιάσει στους υποψήφιους, το πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων. Η κατάληξη, όμως, για έναν από τους τρεις παίκτες στον τάκο δεν θα είναι ευχάριστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η εκτίμηση μας είναι ότι ο Πέτρος θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Ετικέτες
Exit mobile version