Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα Ουκρανία: «Καλούν όλα τα αγόρια και τους άντρες μέχρι τα 60 να πολεμήσουν»
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα Ουκρανία: «Καλούν όλα τα αγόρια και τους άντρες μέχρι τα 60 να πολεμήσουν»

Τζούλια Νόβα Ουκρανία: «Όταν είσαι 60 χρονών, πραγματικά δεν ξέρω η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να σε στέλνουν στον πόλεμο να πολεμήσεις»

Με μεγάλη αγωνία και με κομμένη την ανάσα η Τζούλια Νόβα παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή των Ρώσων. Το μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί μέχρι την ηλικία των 13 ετών, όπου ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Η ίδια μίλησε μέσα από τα Instagram Stories της για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αποκαλύπτοντας πως η οικογένειά της είναι ασφαλής.

«Έχω συγγενείς και φίλους στην Ουκρανία. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ περίεργη. Στην πόλη που έμενα και είναι οι γιαγιάδες μου και οι φίλοι μου είναι σχετικά ήσυχα, σε σχέση με άλλες περιοχές. Αν και την πρώτη ημέρα ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα επειδή βομβάρδισαν το αεροδρόμιο και μια στρατιωτική αποθήκη που είναι κοντά εκεί που μένω. Προς το παρόν είναι πιο οκ τα πράγματα. Αν εξαιρέσεις ότι καλούν όλα τα αγόρια και όλους αυτούς που είναι μέχρι 60 χρονών για να πολεμήσουν. Όταν είσαι 60 χρονών, πραγματικά δεν ξέρω η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να σε στέλνουν στον πόλεμο να πολεμήσεις. Δεν ξέρω πόσες αντοχές έχει ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία για κάτι τέτοιο αλλά τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε στο καλύτερο και σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό», τόνισε η Τζούλια Νόβα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις