Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λιάτσος – Ευαγγελάτος: Η ειρωνεία που εξόργισε τον παρουσιαστή
ΕΛΛΑΔΑ

Λιάτσος – Ευαγγελάτος: Η ειρωνεία που εξόργισε τον παρουσιαστή

Λιάτσος - Ευαγγελάτος: Τηλεοπτικό καβγά είχαν ο Δημήτρης Λιάτσος και ο Νίκος Ευαγγελάτος για τον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας.

Καβγάς ξέσπασε ζωντανά χθες στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού Mega με πρωταγωνιστές τον οικοδεσπότη του “Live News” Νίκο Ευαγγελάτο και τον ανταποκριτή του Mega στη Μόσχα Δημήτρη Λιάτσο. Η αρχή ήταν η προβολή ενός ρεπορτάζ για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη ρωσική εισβολή. Ρωσίδα φοιτήτρια η οποία ζει στην Ελλάδα είπε στο ρεπορτάζ : “Το νόμισμά μας έχει πάει κάτω και σε λίγο θα έχουμε πρόβλημα, δεν θα έχουμε προϊόντα στα καταστήματά μας”. “Έχω φοιτητή που έχει περάσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Δεν μπορεί σήμερα να πάρει τα λεφτά από την κάρτα καθόλου”, αποκάλυψε επίσης Ρωσίδα υπήκοος.

Μόλις ολοκληρώθηκε το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Λιάτσος σχολίασε ειρωνικά “πεινάω, πεινάω…”, για να συνεχίσει, “μα είναι πράγματα αυτά τώρα”, καυτηριάζοντας όσα ακούστηκαν προηγουμένως σχετικά με το οικονομικό εμπάργκο που έχουν επιβάλλει οι Βρυξέλλες στη Μόσχα. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του ανταποκριτή του σταθμου στη Μόσχα και του παρουσιαστή της εκπομπής, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να σχολιάζει-μεταξύ άλλων- πως “και ο Χίτλερ είχε ανάγνωσμα, προπαγάνδα ήταν, Γκέμπελς…”.

Επίσης, αμφισβήτησε το εάν φτάνουν οι εικόνες των βομβαρδισμών στην Ουκρανία στα ρωσικά μέσα με τον δημοσιογράφο όμως να τον ενημερώνει ότι προβάλλονται κανονικά. Ο ανταποκριτής εξήγησε ότι έχουν προκύψει πολλά fake βίντεο όπως συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Νίκος Ευαγγελάτος εκνευρίστηκε τόσο που τον διέκοψε για να πει ότι ο Πούτιν: “Σκοτώνει κόσμο, ωμά, ψυχρά με έναν τρόπο που δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω διότι πρέπει να συγκρατηθώ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις