Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αιγάλεω: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία»
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αιγάλεω: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία»

Δήμος Αιγάλεω: «Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν σε αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια», τόνισε ο δήμαρχος.

Ο Δήμος Αιγάλεω με ευαισθησία και αλληλεγγύη στέκεται στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης, των παιδικών τροφών και του φαρμακευτικού υλικού θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά οδός 364 & Κάλβου) την Τρίτη 8/3/2022 από τις 08:00 έως τις 20:00.

Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:

  • Κουβέρτες
  • Υπνόσακους
  • Είδη ατομικής υγιεινής
  • Παιδικές τροφές και γάλατα
  • Φαρμακευτικό υλικό, όπως: αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.

«Στηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία που δοκιμάζονται σκληρά και υποφέρουν από τον πόλεμο. Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στον ουκρανικό λαό συγκεντρώνοντας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τρόφιμα, φαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν σε αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια» τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις